F. Kirkorovas „Eurovizijos“ konkurse padėjo pasiruošti Azerbaidžano atstovui

Jau gegužės 16 ir 17 d. Pirmojo Baltijos kanalo eteryje Ivano Urganto vakarinė pokalbių laida. Į svečius atvyks dainininkai Filipas Kirkorovas bei Jurijus Antonovas ir tenisininkė Marija Šarapova.

F. Kirkorovas „Eurovizijos“ konkurse palaikys Azerbaidžano atstovą.<br>PBK
F. Kirkorovas „Eurovizijos“ konkurse palaikys Azerbaidžano atstovą.<br>PBK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:55 PM

Rusijos scenos žvaigždė Filipas Kirkorovas dalinsis savo pastebėjimais apie prasidėjusį Eurovizijos konkursą. Lietuva gali džiaugtis, jau žinoma, kad mūsų atstovas Andrius Pojavis pasirodys šeštadienį didžiajame finale ir kovos dėl pergalės. Jo daina „Something“, kurią sukūrė pats dainininkas savo namuose Jurbarke, pelnė europiečių simpatijas.

Filipas Kirkorovas jau seniai vadinamas geriausiu „eurovizijos specialistu“ Rusijoje. 2008 metais jis į šį tarptautinį konkursą nusivežė Ukrainos atstovę Ani Lorak, vėliau prisidėjo ir prie kitų dainininkų pasirodymų. Ir šiemet atlikėjas negalėjo likti nuošalyje. Kirkorovas vyksta į Švediją, palaikyti jaunų talentų. Jis netgi „paskolino“ geriausią savo šokėją Azerbaidžano atstovams, o pasirodymo choreografiją sukūrė graikas Fokasas Evangelinosas.

Teigiama, kad tai vienas įspūdingiausių numerių. Tas pats choreografas sukūrė pasirodymą ir kitam Eurovizijos dalyviui, populiariam atlikėjui Dimai Bilanui. Mintis apie iš fortepijono išnyrančią baleriną kilo būtent Fokasui. Ar pavyks Azerbaidžano atstovui iškovoti kelialapį į finalą sužinosime jau rytoj. Apie pasiruošimą muzikinei olimpiadai „Eurovizijai“ ir konkurso subtilybes iš paties Filipo Kirkorovo lūpų žiūrovai galės išgirsti jau ketvirtadienį laidoje „Vakarinis Urgantas“.

O penktadienį, kiek atitrūkti nuo Eurovizijos aktualijų padės žinoma Rusijos tenisininkė Marija Šarapova, sportininkė laimėjo 4 Didžiojo kirčio turnyrus, buvusi pirma pasaulio raketė. Urganto pokalbių laidoje ji pasidalins prisiminimais apie didžiausias savo pergalės ir nusivylimus, papasakos ir apie ateities planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.