Iki „Eurovizijos“ finalo Malmėje liksianti A. Pojavio žmona: „Jis gali laimėti šį konkursą“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Pirmadienį į Švediją palaikyti vyro atvykusi Andriaus Pojavio žmona Isabella ketino į gimtąją Italiją išvykti šiandien popiet, tačiau persigalvojo.<br>R. Zilnys
Pirmadienį į Švediją palaikyti vyro atvykusi Andriaus Pojavio žmona Isabella ketino į gimtąją Italiją išvykti šiandien popiet, tačiau persigalvojo.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-05-16 13:46, atnaujinta 2018-03-06 16:28

Kai A. Pojavis kėlė į viršų rankas „Eurovizijos“ „žaliajame kambaryje“, išgirdęs žinią, kad pateko į konkurso finalą, žmona su kūdikiu ant rankų ramiai stebėjo jį iš šalia pastatytos tribūnos.

Rami šypsena kiek stebino – atrodė, Isabellai vyro patekimas į finalą nebuvo jokia staigmena. „Panašiai. Aš tikėjau, kad Andrius pateks į finalą. Aš tikiu ir tuo, kad jis gali laimėti šį konkursą. Kiekvienas gali laimėti – taip reikia mąstyti.

Bet prisipažinsiu – truputį bijojau. Ir nebuvau tokia jau rami. Jūs gal nematėte, bet kai jis laimėjo, aš apsiverkiau“, - portalui lrytas.lt sakė 31-erių italė.

„Kodėl neliksite iki finalo?“ - trečiadienio popietę lrytas.lt paklausė Isabellos. „Yra reikalų gimtinėje. Aš savo darbą padariau, Andrius – finale. Dabar – jūsų eilė“, - juokavo dainininko žmona.

„Liūdna, kad išvyks. Ką padarysi. Kai Isabella šalia, man tikrai ramiau“, - sakė A. Pojavis.

Ketvirtadienio rytą pora vis dėlto nusprendė, kad Andriaus žmona ir vaikas su juo liks iki pat sekmadienio. Laisvą laiką Malmėje Andrius su žmona leidžia, su vaiku išeidami ilgų pasivaikščiojimų į miestą.

Kur jie stebės „Eurovizijos“ antrąjį pusfinalį, kuris vyks šį vakarą, kol kas nežinia. Lietuvos delegacija planuoja tai daryti viešbutyje. Andrius ketino nuvykti į areną, tačiau numojo ranka, sužinojęs, kad į pačią koncerto salę patekti vis tiek nepavyks. Visiems pirmojo pusfinalio dalyviams pasiūlyta renginį žiūrėti ekrane užkulisiuose – Malmės arenoje tiesiog netelpa visi norintieji, todėl taupomas kiekvienas bilietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.