Latvių dainininkas N. Puzikovas seka L. Reinikso pėdomis ir perdainuoja savo dainą lietuviškai

Latvių didžėjus ir šokių muzikos prodiuseris Dween bendradarbiauja su Nikolaju Puzikovu, kuris dalyvavo televiziniame šou ir 2010 metais buvo populiariausios dainos „Dievs Tevi Mil” atlikėjas. Nikolajus Poznikovas nusprendė pasekti Laurio Reinikso pėdomis ir išleisti dainos „Tu esi karsta” versiją lietuvių kalba.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:11 PM

Nikolajus: „Aš pastebėjau, kad dainos „Tu esi karsta” video įrašą žiūri ir komentuoja daug lietuvių. Stebinančiai daug. Taip pat pastebėjom, kad kolegai L. Reiniksui gerai sekasi Lietuvoje, taigi nusprendėm pabandyti ir mes.”

Dween ir Nikolajus su įrašų studija „Microphone Records”, kuri dirba ir su L. Reiniksu, kreipėsi į garsų lietuvių muzikos kūrėją ir atlikėją Edgarą Lubį, kuris sutiko parašyti dainai žodžius lietuvių kalba. Jis taip pat davė patarimų dėl kalbos, nes Nikolajui dar neteko susipažinti su lietuvių kalba. Po dainos vertimo ir įdainavimo Nikolajus jau šiek tiek supranta lietuvių kalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.