A. Pojavis prieš finalą susigraudino: „Ši kelionė jau eina į pabaigą“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Prieš pasirodymą prie arenos Malmėje vaikštinėjo ir jo žmona Isabelle, atvykusi su dukrele Amelie palaikyti šeimos vyro.<br>R. Zilnys
Prieš pasirodymą prie arenos Malmėje vaikštinėjo ir jo žmona Isabelle, atvykusi su dukrele Amelie palaikyti šeimos vyro.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 18, 2013, 8:52 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:39 PM

Ant stalo persirengimo kambaryje – šakotis ir gėlių puokštė, o ant Andriaus Pojavio riešo – trispalvis raištis, su kuriuo jis eis į „Eurovizijos“ finalo sceną. Šeštadienio vakarą dainininko laukia lemiama kova, prieš kurią jis lrytas.lt skaitytojams linkėjo „tiesiog gerai praleisti laiką, susėsti su draugais ir mėgautis muzika“.

Prieš pasirodymą prie arenos Malmėje vaikštinėjo ir jo žmona Isabelle, atvykusi su dukrele Amelie palaikyti šeimos vyro.

Šakotį A. Pojaviui finalo dieną atsiuntė Lietuvos dalyvavimą „Eurovizijoje“ parėmę mineralinio vandens „Akvilė“ gamintojai.

Mielu lietuvišku akcentu apsidžiaugęs atlikėjas prisipažino – prieš finalą surengtoje paskutinėje repeticijoje akimirkai susigraudino.

„Iš didelio džiaugsmo. Ir ne tik dėl to. Visa ši kelionė, kuri truko pusę metų, eina į pabaigą.

Ar patarčiau kitiems atlikėjams dalyvauti šiame konkurse? Jei tik yra noro – tikrai taip. Man tai buvo didžiulė ir gera patirtis.

Lieku prie savo nuomonės – tai dainų konkursas. Daina – svarbiausia. Nors buvo akimirkų, kai šios mano nuomonės pamatai pradėjo drebėti, bet tai jau praėjo. Šou, žinoma, irgi gerai. Reikia pinigų tam, kad čia gyventum kaip žmogus. Bet daina – pagrindinis elementas“, - lrytas.lt sakė A. Pojavis.

Penktadienio vakarą generalinėje finalo repeticijoje liežuvį kameroms rodęs dainininkas sakė, kad finale to nedarys.

„Pamatysit iškištą, bet ne liežuvį“, - kvatojosi dainininkas. Surimtėjęs sakė, kad tai buvo spontaniškas veiksmas, kurio kartoti jis neketina: „Vakar man taip „susišvietė“, ir tiek. Šiandien to nebus“.

Į Lietuvą sekmadienį grįšiantis atlikėjas kitos savaitės pradžioje keliaus namo į Italiją.

„Ką pirmiausia darysiu. Dar nežinau, specialiaus plano nėra. Tiesiog noriu pailsėti, savaitės atostogų. Gal ir pavyks“, - svarstė dainininkas.

„Eurovizijos“ finalo žiūrovams Lietuvoje jis linkėjo „pabūti su draugais, pasijuokti, pasiklausyti muzikos, pasiimti viską, kas geriausia“. „Aš tai darau nuo pat šios kelionės pradžios“, - sakė A. Pojavis, 22 valandą Lietuvos laiku vyksiančiame finale dainuosiantis antras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.