Į Lietuvą grįžęs A. Pojavis: „Padariau, ką galėjau, dėl rezultatų klauskite ministro“

Sekmadienio popietę iš „Eurovizijos“ konkurso sugrįžęs dainininkas Andrius Pojavis Vilniaus oro uoste išspaudė šypseną, bet prisipažino, kad yra pavargęs ir nusivylęs. „Padariau, ką galėjau. Kokia vieta, patys matote. Bet ar ką nors keisčiau, jei atsukčiau laiką atgal? Ne“, - į oro uostą gausiai susirinkusiems reporteriams sakė atlikėjas.

Labiausiai pailsėti norintis dainininkas kitos savaitės pradžioje išvyks į Italiją, kur jo lauks dvi dukros ir žmona Isabella.<br>T. Bauras
Labiausiai pailsėti norintis dainininkas kitos savaitės pradžioje išvyks į Italiją, kur jo lauks dvi dukros ir žmona Isabella.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 19, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:23 PM

„Buvo pora dainų, kurios patiko labiau. Danės pasirodymas – normalus, geras, bet man ji nebuvo favoritė“, - sakė A. Pojavis.

Dainininkas pakartojo, jog jį nuliūdino tai, kad Lietuva nesulaukė stipraus palaikymo iš Latvijos ir Estijos.

„Italija, kurioje gyvenu, davė taškų. Vadinasi, padariau viską teisingai. Bet kodėl nebalsuoja net kaimynai? Užsienio reikalų ministro klauskite“, - kalbėjo dainininkas.

Labiausiai pailsėti norintis dainininkas kitos savaitės pradžioje išvyks į Italiją, kur jo lauks dvi dukros ir žmona Isabella. Su ja Andrius šį rytą trumpam atsisveikino Kopenhagos oro uoste. Čia jį į Lietuvą išlydėjo Danijoje gyvenantys tautiečiai. Kopenhagoje dainininką pasiekė ir žinia apie tai, kad ne vienoje užsienio šalyje gyvenantiems lietuviams neva dėl techninių kliūčių nepavyko balsuoti už A. Pojavį.

„Domėsimės, kas čia nutiko“, - sakė Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Tiesa, jis neslėpė – viltys, kad konkurso rezultatai bus pakoreguoti, yra artimos nuliui.

„Prieš porą metų mums buvo panaši situacija. Latviai Vokietijoje balsavo už savo šalies atstovą, o gavo žinutes, kad jų balsai nuėjo kitų šalių atlikėjams. Kai pabandėme kreiptis į konkurso organizatorius, mums atrėžė, kad nemokame pralaimėti“, - lrytas.lt sakė Latvijos delegacijos vadovė Zita Kaminska.

Lietuvos pasirodymą „Eurovizijoje“ A. Giržadas įvertino kaip pakankamai gerą. „Patekome į finalą, tai yra svarbiausia. Finale taip pat nebuvome paskutiniai.

Ar Lietuva kitais metais dalyvaus „Eurovizijoje“? Manau, taip. Ar keisis atrankos sistema? Apie tai dar per anksti kalbėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?