T. Swift nuskynė laurus „Billboard“ muzikos apdovanojimuose

Taylor Swift sekmadienį tapo Las Vegase įvykusios 2013-ųjų

Taylor Swift pelnė ne vieną apdovanojimą.<br>AP
Taylor Swift pelnė ne vieną apdovanojimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-05-20 11:26, atnaujinta 2018-03-06 12:58

T.Swift, „fun.“ ir „Maroon 5“ turėjo po 11 nominacijų, tačiau greitai tapo aišku, kad vakaro karalienė bus šviesiaplaukė atlikėja.

Ji buvo paskelbta geriausia „kantri“ muzikos atlikėja, atsiėmė apdovanojimus už geriausią „kantri“ albumą, kuriuo buvo pripažintas jos „Red“, geriausią „kantri“ dainą, kuria buvo paskelbta „We Are Never Ever Getting Back Together“, o įveikusi Adele , Rihanną, Nicki Minaj ir Carly Rae Jepsen dar tapo geriausia atlikėja moterimi.

Sėkmė tą vakarą lydėjo ir Justiną Bieberį, kuris įveikė Drake'ą, Bruno Marsą, Flo Ridą, Jasoną Aldeaną ir buvo paskelbtas geriausiu atlikėju vyru. Jis dar gavo „geriausio socialinio atlikėjo“ apdovanojimą ir gerbėjų skirtą naują „Gairės“ (Milestone Award) apdovanojimą.

Ne po vieną apdovanojimą gavo Rihanna, Gotye, „One Direction“ ir velionė „lotynų“ muzikos dainininkė Jenni Rivera, o Madonna buvo paskelbta geriausia gastroliuojančia atlikėja.

Atsiimdama apdovanojimą už savo gastroles MDNA, „materialioji mergina“ pasakė: „Sakoma, kad vaikui užauginti reikia viso kaimo. Na, mano šou parengti prireikė kelių tarptautinių kaimų ir būčiau čia visą naktį, jeigu atskirai dėkočiau visiems žmonėms, kurie su manimi ėjo per ugnį“.

Prince'as, kuriam buvo įteiktas „Simbolio“ apdovanojimas, stilingai užbaigė vakarą savo hitų popuri, į kurį buvo įtraukta sulėtinta „Let's Go Crazy“ versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.