Išleidę naują albumą „Instrumenti“ paskelbė du papildomus koncertus

Praėjusios septynios dienos buvo itin efektingos latvių duetui „Instrumenti“. Praėjusį savaitgalį pasirodę viename didžiausių britų muzikos festivalių „The Great Escape“ Braitone, šios savaitės pradžioje muzikantai buvo pakviesti apšildyti legendinę grupę „Depeche Mode“ jų turo Vilniuje metu.

"Instrumenti" apšildys "Depeche Mode" koncertą Vilniuje.
"Instrumenti" apšildys "Depeche Mode" koncertą Vilniuje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 24, 2013, 3:40 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:48 AM

Šią savaitę „Instrumenti“ Latvijoje ir interneto parduotuvėse išleido savo antrąjį albumą „Procrastination“ ir paskelbė lapkričio 21 dieną jį pristatysiantys specialiu koncertu Rygoje „Palladium“ koncertų salėje. Tačiau jau kitą dieną grupė skelbė dvi papildomas koncertines datas lapkričio 22 ir 23 dienomis, nes bilietai į pirmąjį koncertą buvo išpirkti greičiau nei per 24 valandas.

Muzikos gerbėjai Lietuvoje šiemet „Instrumenti“ išvys anksčiau už latvius – grupė ne tik pasirodys Vingio parke su „Depeche Mode“, tačiau rugpjūčio 3 dieną koncertuos ir Zarasuose vykstančio festivalio „Galapagai“ didžiojoje scenoje.

„Laukiame šių koncertų, visada džiaugiamės lankydamiesi Lietuvoje, jūsų nuostabi publika“, – sakė dueto „Instrumenti“ nariai Shipsi ir Reynsi.

„Instrumenti“ šiemet jau išleido du naują albumą „Procrastination“ pristatančius vaizdo klipus – „Heartcore“ ir „Don't Hold Onto Me“. Pastarasis sulaukė pasisekimo vaizdo įrašų portale „Vimeo“ – jo redaktoriai latvių darbą išskyrė kaip vieną įdomiausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.