L. Reinikio ir L. Mondeikaitės dainos klipas perkopė milijono peržiūrų ribą (video)

Dainininkė Liepa Mondeikaitė džiaugiasi nauju asmeniniu rekordu. Dainos „Apkabink dar“, kurią ji įrašė su latvių popžvaigžde Lauriu Reinikiu, vaizdo klipas peržengė milijono peržiūrų portale „YouTube“ ribą. Simboliška, kad būtent šiandien, kai tai įvyko, sukanka lygiai du mėnesiai nuo klipo patalpinimo internete. „Jaučiuosi kaip milijonierė“, - juokavo Liepa.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:33 AM

Klipo istorija – meilės trikampis, į kurį įsivelia atostogauti į Italiją išvykęs populiarus latvių atlikėjas L. Reinikis ir dvi merginos – L. Mondeikaitė ir estų dainininkė Luisa Vark.

„Apkabink dar“ - lietuviška prieš keletą metų įrašyto hito „Es esmu tev dzislas“, kurį L. Reinikis dainavo su savo seserimi Rūta, versija.

Įrašytas ir kūrinio variantas estų kalba – jį Lauris atlieka su L. Vark, kuri irgi filmavosi klipe.

Lietuviškoje klipo versijoje L. Vark vaidina Laurio mylimąją, o Liepa – jų bičiulę, kuri kelionės į Italiją metu pajunta šiltus jausmus dainininkui.

„Trys žmonės, dvi merginos ir vaikinas, kartu važiuoja atostogauti. Klipas - apie meilę, bet labai keistą.

Pats rašiau jo scenarijų. Tai romantiškas, gražus klipas“, - sakė L. Reinikis.

Klipo filmavimas nemažai kainavo – teko į Italiją nuskraidinti visą latvių filmavimo komandą ir išsinuomoti prabangią vilą ant ežero kranto. Bet Lauris mano, kad tai – prasminga investicija.

„Pirmiausia todėl, kad labai mėgstu kiną. Klipai - tarsi mažyčiai filmai. Pažiūrėkite, mano klipai internete peržiūrėti milijonus kartų. Žiūrovai ateina į koncertus, pinigai sugrįžta.

Jei turi gerą dainą, gero klipo būtinai reikia. Bet geras klipas negali išgelbėti blogos dainos. Man atrodo, ši daina yra gera“, - filosofavo Lauris, kurio ankstesniame klipe „Širdis sudegus tyliai“ filmavosi lietuvių aktorė Monika Vaičiulytė.

Liepos ir Laurio klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.