D. Britanijos „X Faktoriuje“ išgarsėjusi „katė“ V. Račiūnaitė pristato pirmąjį vaizdo klipą

Kone visi lietuviai degė iš gėdos, kai Didžiosios Britanijos šou „X Faktorius“ (angl. „X Factor“) labai nevykusiai pasirodė dvi tautietės. Tuomet seseris Vaidą Račiūnaitę ir Rasitą Šukvietytę, pasivadinusias „Dreamgirls“, vertinimo komisijos narys Simonas Cowellas išvadino „kniaukiančiomis katėmis“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 4:29 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:31 PM

Vis dėlto Vaida rankų nenuleido. Ji ir toliau dainuoja, o birželio pabaigoje pristatė akustinę Christinos Aguileros dainos „El Beso del Final“ versiją. Šiam kūriniui V. Račiūnaitė sukūrė dar ir vaizdo klipą. Namų sąlygomis sukurtame video klipe Vaida, pasipuošusi pilko aksomo suknele, atlieka kūrinį.

Tiesa, tai nėra pirmasis Vaidos bandymas pagerinti savo reputaciją. Dar 2009 metais po nevykusio pasirodymo „X Faktoriuje“ merginos grįžo į Lietuvą. Laidoje „Valanda su Rūta“ Vaida ir Rasita tvirtino, kad antrąkart tokiam nuotykiui nesiryžtų. Lietuvaitės vienbalsiai tvirtino, kad sudėtingą R. Williamso dainą „Angels“ joms „įkišo“ atrankos organizatoriai.

„Jie tiesiog norėjo pasidaryti šou ir pasidarė, – pasakojo merginos, kurių nuomone, daugiausia žalos padarė jų tautybė. – Anglai dar ne taip nusidainavo ir ne taip atrodė. O mes lietuvės, tai pagalvojo, kad užkibo žuvelės, pasityčioti galės.“

Lietuvaičių nuoširdumu patikėjęs Stanislovas Stavickis-Stano pamėgino merginoms sukurti profesionalią fonogramą. Deja, padainuoti Robbie Williamso dainos „Angels“ merginoms taip ir nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.