Šeštadienį „Exit“ scenoje – italas M. De La Mare, gundančios gražuolės ir pieno vonia

Liepos pradžia žada karščius ne tik Palangos pliažuose, bet ir klubo „Exit“ vasaros rezidencijoje. Jau šį šeštadienį šokių aikštelę įkaitins remiksų karaliumi tituluojamas didžėjus ir prodiuseris Manuelis De La Mare iš Italijos. Po dvejų metų į Palangą sugrįžtantį atlikėją sveikins Ignas ir Jovani.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2013, 12:14 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:55 PM

M. De La Mare remiksų karaliaus titulą pelnė 2011-aisiais, kuomet elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ buvo išrinktas geriausiu metų remiksų kūrėju.

„Dabar bandau daryti pertraukėlę ir atsiriboti nuo remiksų manijos. Ji mane buvo tiesiog užvaldžiusi. Manau, gerą skambesį galima išgauti iš bet ko, tačiau tai reikalauja daug kūrybiškumo ir energijos. Dabar remiksams renkuosi tik ypač atidžiai išieškotus kūrinius, o dar geriau – pats kuriu originalią produkciją“, – pasakoja puikia nuotaika tiek scenoje, tiek gyvenime trykštantis M. De La Mare.

Ir jam tai puikiai sekasi. Prodiuseris drauge su ilgamečiu savo leidybinės kompanijos „303 Lovers“ ir studijos partneriu Luigi Rocca į šokių aikšteles periodiškai įmeta vis naujų klubinių sprogmenų.

Naujausias jų – kartu su prodiuseriu Johnu Acquaviva sumeistrauta tikra garsinė bomba „1001 Nights“. Vos prieš 2 savaites nakties tamsą išvydęs garso takelis visu garsu sprogs po „Exit“ stogu.

Tarp mylimiausių klubų pasaulyje M. De La Mare mini „Space“ šokių aikšteles Majamyje ir Ibizoje, „Ministry Of Sound“ Londone ir Seulo „M2“.

Kokia tikimybė, kad po šio savaitgalio tarp svečio klubų – favoritų įsitvirtins ir „Exit“ vasaros rezidencija?

Maža, jeigu M. De La Mare netyčia užlips į antrąjį klubo aukštą ir patikrins antrąją „Radistų“ renginių serijos „YOLO“ naktį.

Mat vyrai klubo administraciją informavo, kad šeštadienio nakčiai jiems reikės 100 litrų pieno ir didžiulės vonios, kurioje tilptų bent šešios gundančios gražuolės. Ką šįkart sumanė jokių ribų nežinantys „Radistai“? Atsakymas – jau šeštadienio naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.