1000 kilometrų lenktynių koncerto organizatoriai atlikėjas rinkosi pagal išvaizdą

Didžiausios Rytų Europoje 1000 kilometrų lenktynės prasidės jau visai netrukus, artėjantį savaitgalį karščiu alsuojančioje Palangoje. Jei neturite galimybės išvysti gyvai šių azartiškiausių lenktynių, įsijungę televizorius galėsite sekti jų eigą tiesiogiai ir gėrėtis įspūdingu lenktynių baigiamuoju koncertu.

"Pop Ladies".
"Pop Ladies".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-05 16:39, atnaujinta 2018-03-04 21:53

Palangoje prasidės grandiozinis renginys, suvienysiantis grožį ir greitį. Šių lenktynių apdovanojimų bei koncerto metu pasirodys tik gražiausios Lietuvos moterys su greičiausiais mūsų vyrais.

„Šios lenktynės bus ypatingos. Ne tik greitos, bet ir gražios. Todėl baigiamajame lenktynių pasirodyme koncertuos pačios žaviausios Lietuvos moterys. Aistringus pasirodymus rengs šių lenktynių himno autorės „Pop Ladies“ – Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaitė, taip pat gražuolės Monika Linkytė, Ingrida Kazlauskaitė, grupė „Pinup Girls“, Mia, Atlanta. O tarp šių įspūdingų merginų pasirodymų žadame duoti šansą savo talentą parodyti ir dainininkams vyrams“, - sakė viena iš 1000 kilometrų lenktynių transliacijų prodiuserių Laura Paukštė.

Taip pat ji išdavė, kad himno, sukurto specialiai šioms lenktynėms, autorės buvo pasirinktos ne tik dėl savo balsų, bet ir dėl išvaizdos. „Neslėpsiu, tikrai ieškojome pačių gražiausių merginų“, – sakė L. Paukštė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.