Pažliugęs oras finaliniam 1000 km lenktynių koncertui – nesvarbus

Šeštadienio vakarą startavo finalinis 1000 kilometrų lenktynių koncertas. Jame pasirodė populiarios muzikos grupės, o neatsilikti nuo karščiausių naujienų padėjo tiesioginiai lenktynių komentatorių intarpai. Tris valandas trukusį renginį vainikavo lenktynių nugalėtojų paskelbimas.

Finalą vainikavo koncertas.<br>J. Stacevičius
Finalą vainikavo koncertas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jul 13, 2013, 9:45 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:55 AM

Koncerto nesutrukdė netikėtai pradėjęs pilti lietus – priešais sceną susirinko minios žmonių. Dauguma nepaisė išminto purvyno ir veržėsi pramogauti net merkiami lietaus ir avėdami paprastomis vasarinėmis šlepetėmis. Kiti buvo pasiruošę geriau – avėjo lietaus batus arba patvaresnius sportbačius.

Renginio organizatoriai pranešė, kad iš Palangos į koncertą traukė daugybė žmonių. Prie įvažiavimo į lenktynių miestelį buvo nusidriekusios automobilių eilės.

Susirinkę žmonės gyvai reagavo į komentuojamus įvykius trasoje – išgirdę, kad belgų ekipažui bandant lenkti lietuvius jie nuslydo nuo kelio, žiūrovai pritariamai sugaudė. Pakartojus nevykusį lenkimo vaizdą dideliame ekrane, žmonės netvėrė – galimybės, kad lietuviai bus aplenkti praktiškai nebuvo.

Pagaliau paskelbus, kad lietuviai tapo nepralenkiami ir laimėjo lenktynes, lenktynių miestelyje susirinkę žmonės plūstelėjo prie scenos. Kai kurie žiūrovai puolė tiesiai į lenktynių trasą ir sveikino laimėjusią komandą.

Pašėlusį greitį tik stebi Pirmoji į sceną įžengė „Pop ladies“ ketveriukė – Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko. Vakaro metu ne kartą skambėjo merginų dainuojamas renginio himnas „Tai kas geriausia – lenktynės“.

Užkulisiuose O. Pikul atskleidė, kad jai labai patinka automobilių lenktynės ir pašėliškas greitis. Tačiau iš karto pridūrė: „Man patinka greitis, tačiau pati taip greitai nevažiuočiau. Man patinka lėtai ir kokybiškai. Aš visuomet stengiuosi važiuoti pagal kelių eismo taisykles“. Ji pabrėžė, kad greičio neleidžia viršyti ir mylimajam krepšininkui Simui Jasaičiui.

Pasiteiravus kodėl anksčiau į lenktynes atvažiavęs jos sužadėtinis S. Jasaitis buvo vienas, O. Pikul linksmai išsklaidė bet kokias abejones – Simas atvažiavo iš Klaipėdos nes laiką leido su draugais, o ji su grupės merginomis turėjo atvykti iš Vilniaus. Koncerte dalyvavo ir kitos pop muzikos ir estrados žvaigždės – grupės „Pinup girls“ merginos, „Naujosios pupytės“, Atlanta, Egidijus Sipavičius, estrados princas Rytis Cicinas, Žilvinas Žvagulis, Ruslanas Kirilkinas ir kiti.

Ant scenos užlipę atlikėjai negailėjo palaikymo ir paskatinimo žodžių 1000 kilometrų lenktynių dalyviams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.