Iš grupės „Kitokios“ pabėgusi I. Burlinskaitė pristato naują kolektyvą

Vos prieš mėnesį merginų grupės „Kitokios“ sielomis vadintos narės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva pareiškė pasitraukiančios iš grupės ir sukančios savais keliais. Tačiau netruko praeiti kelios savaitės ir dvi žavios tamsiaplaukės persigalvojo. „Kokia gi vasara be staigmenų. Po šiltų ir gražių atostogų nauji vėjai mudvi su Greta netikėtai grąžina į sceną“, – linksmai sakė I. Burlinskaitė.

Grupė savo naują įvaizdį sieja su 70-ųjų metų stiliumi.
Grupė savo naują įvaizdį sieja su 70-ųjų metų stiliumi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 5:33 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:04 AM

Pasak jos, kolektyve sužibo nauja talentinga mergina, vardu Laura. Operinio dainavimo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje besimokiusią merginą kolegės vadina tikru atradimu.

Atsinaujinusi grupė „Kitokios“ nusprendė pakeisti ir savo sceninį vardą – nuo šiol jos vadinsis „Projektas Kitokios“. Kaip pasakojo I. Burlinskaitė, grupė atsinaujino netikėtai, bet užtikrintai, šiandien prie jos populiarinimo prisideda net 12 žmonių.

Grupė savo naują įvaizdį sieja su 70-ųjų metų stiliumi. Merginų įvaizdžiu rūpinosi stilistas Robertas Danilevičius, vizažistė Gintarė Kukanauskaitė, gražiausias specialių fotosesijų akimirkas įamžino fotografas Ilmis Ilmito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.