Konkursas. Lrytas.lt skaitytojams – galimybė susitikti su grupe „Depeche Mode“

Liepos 27-ąją dešimtys tūkstančių žiūrovų Vilniaus Vingio parke pasveikins britų grupę „Depeche Mode“. Pasaulinio koncertų turo „Delta Machine Tour“ pristatančios trijulės viešnagė itin įsimins dviems portalo lrytas.lt skaitytojams. Kiekviename mieste grupė prieš pasirodymą susitinka su nedideliu būreliu savo gerbėjų. Du iš jų galite būti jūs – tereikia išmėginti laimę portalo lrytas.lt rengiamame konkurse.

"Depeche Mode" gastrolės jau artėja prie Lietuvos.<br>AP
"Depeche Mode" gastrolės jau artėja prie Lietuvos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 6:36 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:00 AM

Jau turite bilietus į „Depeche Mode“ koncertą ar ketinate juos įsigyti? Štai galimybė paversti liepos 27-osios vakarą dar įspūdingesniu.

Dviems skaitytojams padovanosime galimybę paspausti ranką visame pasaulyje milijonus gerbėjų turinčios grupės nariams ir su jais nusifotografuoti.

Viskas, ką jums reikia padaryti – elektroninio pašto adresu pramogos@lrytas.lt atsiųsti savo fotografiją, kuri apibūdina jūsų meilę „Depeche Mode“. Tai gali būti nuotrauka iš aplankyto šios grupės koncerto, „Depeche Mode“ marškinėliais, jūsų surinkta grupės įrašų kolekcija ar bet kas, kas jums šauna į galvą – pasitelkite fantaziją. Taip pat keliais žodžiais aprašykite, kodėl jums svarbi ši grupė. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės ir telefono numerio.

Laimėtojus išrinksime ir paskelbsime kitą trečiadienį, liepos 24 dieną. Linkime sėkmės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės