O. Pikul-Jasaitienei kopinėjant medų „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ toliau džiugina pajūrio svečius

Aukso žiedus sumainę Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis kol kas atsiribojo nuo įprastų darbų. Tačiau grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ veikla nesustojo. Daugiausiai Palangoje koncertuojančios merginų grupės ir toliau džiugins poilsiautojus.

Oksanai išvykus medaus mėnesio grupė "Naujos pupytės" ir toliau koncertuos.<br>J. Stacevičius
Oksanai išvykus medaus mėnesio grupė "Naujos pupytės" ir toliau koncertuos.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2013, 2:27 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:27 PM

„Šiandien koncertuosime be Oksanos, nes ji bus išvykusi. Esame keturių merginų grupė ir jei vienos ar kitos nėra, koncertuojame trise ir puikiai susitvarkome!“ – naujienui portalui lrytas.lt pasakojo grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė.

Vis dėlto atlikėjos stengiasi savo planus suderinti taip, kad visos keturios galėtų užlipti ant scenos. Anot Skaistės, tokie atvejai kaip šis, kai grupė koncertuoja nepilnos sudėties, pasitaiko labai retai.

O. Pikul-Jasaitienė suplanuotuose koncertuose nepasirodys, nes antradienį su mylimuoju Simu išvyko į povestuvinę kelionę.

"Medutis! Myliu savo vyrą. Pasirašo Jasaitienė. Nerealu", - socialiniame tinkle laime dalinosi O. Pikul-Jasaitienė.

„Juk jaunavedžiams reikia medų pakopinėti. Paskui galbūt ir mus išleis pailsėti“, – puikiai nusiteikusi tikino S. Steikūnaitė.

Oksana ir Simas Vilniuje susituokė penktadienį. Iškilmės, besitęsusios tris dienas, vyko Trakų rajone esančioje viloje „IDW Esperanza Resort“. Į puotą buvo pakviesta per 80 svečių. Tarp jų – grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ narės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.