Su „Depeche Mode“ susitikę gerbėjai grupei padovanojo albumą „Neregėta Lietuva“

Šeštadienio vakarą į Vingio parką plūsta britų grupės „Depeche Mode“ gerbėjai. Pasaulinių gastrolių „Delta Machine Tour“ koncerte laukiama apie 30 tūkstančių žiūrovų. Nedideliam būreliui jų ypač pasisekė – pusę aštuntos vakaro užkulisiuose su jais susitiko ir ranką spaudė patys „Depeche Mode“ nariai. Kai kurie gerbėjai iš susitikimo išėjo apsiašaroję iš džiaugsmo.

Nedideliam būreliui gerbėjų ypač pasisekė – užkulisiuose su jais susitiko ir ranką spaudė patys „Depeche Mode“ nariai. Kai kurie gerbėjai iš susitikimo išėjo apsiašaroję iš džiaugsmo.<br>R. Danisevičius
Nedideliam būreliui gerbėjų ypač pasisekė – užkulisiuose su jais susitiko ir ranką spaudė patys „Depeche Mode“ nariai. Kai kurie gerbėjai iš susitikimo išėjo apsiašaroję iš džiaugsmo.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 27, 2013, 8:53 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:45 PM

Po pasaulį keliaujanti grupė su keliolika įvairius konkursus laimėjusių gerbėjų susitinka kiekviename mieste, kurį aplanko – tai nelaužoma „Depeche Mode“ tradicija.

Susitikimai turi griežtas taisykles – grupė su gerbėjais pozuoja vienai bendrai nuotraukai, draudžiama prašyti atskirų fotografijų arba autografų.

Susitikime Vilniuje dalyvavo „prisiekę“ „depešistai“, tarp jų – Lietuvoje veikiančio grupės gerbėjų klubo „Satellites“ vadovas Arnas Kazlauskas su žmona Karolina.

Šie į išsvajotą susitikimą atėjo ne tuščiomis. Prieš keturias dienas 52-ąjį gimtadienį šventė grupės narys Martinas Gore'as. Jis nuo Lietuvos gerbėjų klubo gavo dovanų – fotoalbumą „Neregėta Lietuva“ ir įrėmintą paveikslėlį, kuriame pavaizduotas oro balionas, užrašytos kelios eilutės iš grupės dainos „Heaven“ ir gerbėjų klubo kontaktiniai duomenys.

Susitikimas truko porą minučių. Prieš pasirodant grupei, gerbėjus kalbino „Depeche Mode“ vadybininkas Jonathanas Kessleris, pasidžiaugęs, kad susirinko „gražiausi gerbėjai per visą koncertų turą“.

Jį sugraudino JAV gyvenančios, mylimąjį gamtos stichijoje šįmet praradusios lietuvės Dalios Terleckaitės istorija, kurią šiandien publikavo dienraštis „Lietuvos rytas“ ir portalas lrytas.lt.

„Užjaučiu“, - kelis sykius ištarė vadybininkas.

Į kambarį įžengus „depešams“, gerbėjai virpėjo iš jaudulio, bet muzikantai greitai juos apramino – šiltai spaudė rankas ir šypsojosi.

Dainininkas Dave'as Gahanas elgėsi manieringai, lyg jau būtų prasidėjęs koncertas.

„Tai – akimirka, kurios nepamiršime visą gyvenimą“, - po susitikimo prisipažino laimingieji. Viena moteris nesusilaikė ir apsiverkė.

Vingio parke jau skamba muzika – publika pusę septynių vakaro šiltai sutiko latvių dueto „Instrumenti“ pasirodymą, po jų garsiakalbius drebinti eilė atėjo vokiečių grupei „Diamond Version“.

„Depeche Mode“ pasirodymo startas – 21 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.