„Depeche Mode“ laisvalaikis Vilniuje: baseinas, masažas ir linksmybės viešbutyje

Šeštadienio vakarą surengę įspūdingą koncertą Vingio parke, sekmadienio popietę britų grupės „Depeche Mode“ nariai išvyko į Minską. Prie sostinės viešbučio „Kempinski“, kuriame muzikantai Dave'as Gahanas, Martinas Gore'as ir Andy Fletcheris su palyda gyveno dvi paras, sekmadienį jų vėl laukė nemažas būrys gerbėjų. Muzikantai elgėsi skirtingai – parūkyti išėjęs klavišininkas A. Fletcheris mielai plepėjo su gerbėjais, o dainininkas D. Gahanas vengė smalsuolių – į automobilį sėdo, išėjęs pro atsarginį viešbučio išėjimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 28, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:31 PM

Pirmąją savo gastrolių po Europą dalį pirmadienį „depešai“ baigs Baltarusijoje, o po to visa gastrolių komanda keturias savaites atostogaus.

Tad tiek muzikantų, tiek juos lydinčio personalo nuotaika – puiki, jau pradedama švęsti pirmo gastrolių etapo pabaiga.

Po koncerto Vingio parke muzikantai ir jų palyda okupavo „Kempinski“ barą – dėl „Depeche Mode“ jis dirbo iki paryčių, pašaliniai po vidurnakčio į barą nebuvo įleidžiami.

„Depeche Mode“ vakarėlyje buvo keliami tostai už pavykusį pasirodymą Vilniuje – kad žiūrovų reakcija buvo itin gera, sekmadienio popietę kartojo ir su gerbėjais bendravęs A. Fletcheris.

Viešnagės metu „depešai“ nesiveržė pasivaikščioti po miestą, tačiau nuo koncertų ir kelionių pavargusius kūnus gaivino sveikatingumo procedūromis.

Šeštadienio ir sekmadienio rytą grupės nariai lankėsi viename sostinės sporto ir sveikatingumo centre – plaukiojo baseine, prakaitą liejo sporto salėje. Prieš jiems atvykstant, procedūrų kokybę patikrino vienas iš grupės vadybininkų.

Prieš koncertą Vingio parko užkulisiuose visiems trims grupės nariams buvo padarytas masažas. Dainininkui D. Gahanui jis taip patiko, kad antras masažo seansas viešbutyje jam buvo atliktas sekmadienio rytą.

„Visų nuotaika – labai gera. Nekilo jokių problemų ar nesklandumų. Grupei patiko viskas – puikūs viešbučio kambariai, techninis pasiruošimas koncertui ir, žinoma, Lietuvos publika.

Kai D. Gahanas sakė, jog nori į Lietuvą atvykti dar kartą, šie jo žodžiai buvo nuoširdūs“, - sakė koncerto rengėjai.

Nors nuo Vilniaus iki Minsko - vos pora šimtų kilometrų, grupė šį atstumą įveiks privačiu lėktuvu.

Taip elgiamasi, norint išvengti automobilių eilių pasienyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.