Sasha Songas ir „Echoes“ pristato „Sex & City Life” akustinę versiją

Dainininkas Sasha Songas pasiruošęs naujai pradžiuginti savo muzikos mylėtojus. Jo ir grupės „Echoes“ sparčiai išpopuliarėjusi daina „Sex & City Life“ yra jau puikiai pažįstama Lietuvos radijo klausytojams, todėl muzikantai nusprendė pateikti šį kūrinį naujai, visai kitaip nei originale.

Dainininkas Sasha Songas pasiruošęs naujai pradžiuginti savo muzikos mylėtojus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dainininkas Sasha Songas pasiruošęs naujai pradžiuginti savo muzikos mylėtojus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:13 AM

„Gavę pasiūlymą nusifilmuoti viename projekte, jau ne vienerius metus vykstantį užsienyje, neabejodami sutikom“, - sako Sasha.

Šio projekto laidose įvairiausiose pasaulio šalyse akustiškai savo dainas atlieka ryškiausios muzikos žvaigždės, tokios kaip Jessie J, The Temper Trap, Kimbra ir kitos.

„Sex & City Life” – tai debiutinė grupės „Echoes“ ir trečioji atlikėjo Sasha Songo daina iš jo būsimo albumo, kuri Lietuvos radijo stočių topuose pasiekia pirmąją vietą. Pastaruoju metu Sasha Songas stebina savo muzikos gerbėjus naujais, nestandartiniais skambesiais ir ryškiai pakitusia atlikimo stilistika. Dar labiau jis žada nustebinti klausytojus rudenį išeisiančiu albumu „Nesuvaržytas Taisyklių”, apie kurį atlikėjas kol kas smulkmenų neatskleidžia. Pasiteiravus apie ruošiamą naują muzikinį albumą, dainininkas mįslingai šypteli:„Šiek tiek palaukti rezultato dar reikės, tačiau laukti verta”.

Išgirskite ir įvertinkite akustinę naujausios Sasha Songo ir „Echoes“ dainos versiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.