Po 12 metų pertraukos į muzikos pasaulį sugrįžta scenos deivė Cher

Popdeive tituluojamos Cher gerbėjams išaušo laiminga valanda – po ilgos 12 metų pertraukos atlikėja su trenksmu sugrįžta į popmuzikos pasaulį. Naujojo jos singlo „Woman's World“ premjera įvyko vakar portale „MailOnline“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:08 PM

Nepaisant to, kad pasauliniuose grojaraščiuose jos pavardė nebuvo linksniuojama jau daugiau nei dešimtmetį, vienas dalykas tikrai nepasikeitė – Cher meilė ekstravagantiškiems perukams.

Vienas iš įspūdingiausių perukų naujame vaizdo klipe yra pagamintas iš senų laikraščių iškarpų. Šis originalus aksesuaras veikiausiai simbolizuoja pašaipų Cher požiūrį į visus tuos 12 metų sklandžiusius gandus.

Kaip ir galima būtų tikėtis iš 67-erių divos, „Woman's World“ – užvedantis šokių muzikos kūrinys, kuris neabejotinai ras savo vietą daugelio didžėjų programose, skirtose šeštadienio vakarams šokių aikštelėje.

Moters įvaizdį išaukštinančiame vaizdo klipe akys, be jokios abejonės, krypsta tik į Cher, tačiau jai talkina visas būrys įvairių tautybių, rasių ir skirtingos išvaizdos moterų.

Šis singlas yra pirmasis paviešintas kūrinys iš Cher naujausio albumo „Closer To The Truth“. Oficiali albumo išleidimo data – spalio 14 d.

Tikimasi, kad naujausi kūriniai sulauks ne ką mažesnio pasisekimo, nei kadaise kultiniu hitu tapusi daina „Believe“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.