MTV ceremonijos žiūrovus sužavėjo įspūdingas Lady Gagos šou

Šiąnakt (Lietuvos laiku) Niujorke nugriaudėjo kasmetinė MTV kanalo Vaizdo muzikos apdovanojimų ceremonija. Įspūdingame šou, kuriame dalyvavo daugelis muzikos ir kino žvaigždžių, pirmuoju smuiku grojo ne apdovanojimams nominuoti atlikėjai, o po traumos ir pusmečio pertraukos į sceną sugrįžusi amerikiečių atlikėja Lady Gaga, kuriai buvo patikėta pradėti apdovanojimų ceremoniją Niujorko „Barclays“ centre.

Lady Gagos pasirodymas.<br>„Reuters“ nuotr.
Lady Gagos pasirodymas.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-26 09:07, atnaujinta 2018-03-01 18:11

Dainininkė jau nuo mėnesio pradžios kaitina gerbėjų smalsumą – pasirodė serija nuotraukų, kurioms ji pozavo apsinuoginusi, o praėjusią savaitę – ir naujos dainos „Applause“ vaizdo klipas (pirmas Lady Gagos darbas po dvejų metų pertraukos).

Prieš ceremoniją ji socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka iš renginio repeticijos – joje, kaip jau tapo įprasta pastaruoju metu, dainininkė įamžinta beveik be makiažo.

Ekstravagantiškais pasirodymais garsėjanti atlikėja, kuri pernai viešėjo ir Lietuvoje, o šių metų pradžioje dėl klubo traumos buvo priversta nutraukti pasaulines gastroles, turi ką įrodyti – vis garsiau kalbama, kad jos populiarumas blėsta, o kūrinys „Applause“ kol kas nepasiekė itin didelių aukštumų pasaulio šalių geriausių dainų sąrašuose.

Savo gerbėjų, žiūrėjusių MTV ceremoniją, Lady Gaga nenuvylė.

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga pradėjo ceremoniją arenoje „Barclays Center“ nuo jos įvaizdžio neatsiejamu madų šou, apsirengusi kaip futuristinė vienuolė.

Dainininkė savo pasirodymą pradėjo nuo savo naujo singlo „Applause“, vilkėdama keistą baltą vienuolės abitą, tačiau šis kostiumas buvo greitai nuplėštas jos šokėjų, atidengdamas juodą blizgantį triko ir galvą glotniai aptempusią kepuraitę.

Vėliau Lady Gaga išėjo į sceną vilkėdama tviskantį mėlyną kostiumėlį ir baltų plaukų peruką. Atlikėja taip pat dėvėjo ryškiai geltoną peruką, o jos veidas buvo išdažytas per pasirodymą, kurio pabaigoje dainininkė liko su baltu bikiniu ir ilgų šviesių plaukų peruku.

Ceremonijoje taip pat koncertavo daugelis kitų ryškių žvaigždžių – Justinas Timberlake'as, Robinas Thicke, Miley Cyrus ir kiti. Lady Gagos pasirodymas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.