Išsipildė sena A.Ramanausko-Greitai svajonė

Planuojama, kad jau šią savaitę pasirodys Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto „The Ball & Chain“ klipas dainai „Baby Burning“, kuriame pasirodys ir Algis Ramanauskas-Greitai. Jis kalbins duetą “naktiniame” pokalbių šou, kuris taps įžanga į visą dainos klipą.

Klipo filmavimo užkulisiai.
Klipo filmavimo užkulisiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-09 09:47, atnaujinta 2018-03-01 12:15

„Tik per filmavimą sužinojau, kad vesti savo pokalbių šou yra sena Algio svajonė“, – sako dueto viena antroji E.Jennings.

„Tai nėra tik svajonė. Tai dalykas, kurį planuoju įgyvendinti, ir greičiausiai tai įvyks dar šiais metais mano internetinėje erdvėje – mano portale, su pamaitinimu „feisbuke“, ir taip toliau. Tiesiog, manau, kad galiu tai daryti labai neblogai ir, kaip bebūtų keista, labai šiltai ir be jokių pykčių“, – Ericos žodžius papildo žinomas TV laidų vedėjas A.Greitai.

„The Ball & Chain“ klipe dainai „Baby Burning“ primins visame pasaulyje pripažintų Amerikos pokalbių šou formatą, kuris yra labai mėgstamas populiariojoje kultūroje.

„Toks laidos formatas yra šiek tiek retro, todėl mums labai patinka – jokių įmantrybių, tiesiog puikus vedėjas ir puikūs dialogai su svečiais. Aišku, mes šiuo atveju „žaidžiam” laidą. Tikiuosi, kad tokia Lietuvoje netrukus atsiras iš tikrųjų“, – sako muzikantas J. Didžiulis.

Jurgis ir Erica labai džiaugiasi, kad Algis dalyvavo šiame projekte, kuris, tikėtina, turės ir tęsinį. Tuo tarpu A. Ramanauskas-Greitai liko sužavėtas poros perfekcionizmu: „Filmavimą pabaigėm 6 ryto – žaviuosi jų stoiškumu ir kokybės siekimu“.

A.Ramanauskas Greitai yra vedęs keletą pokalbių laidų. Vieną iš jų – „LeBroniaus“ šou, tačiau, kaip pats Algis tvirtina, tai nebuvo tas tikrasis pokalbių šou: „Tai buvo mano personažas, kuris toli iki tikrojo manęs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.