Atsirado prieš 17 metų dingęs „Foje“ vaizdo klipas

Andriaus Mamontovo ir grupės „Foje“ seniesiems gerbėjams – netikėta kelionė laiku. „Foje“ vaizdo klipas „Žvaigždės kartais krenta“ buvo nufilmuotas dar 1996-aisiais, tačiau dar visai neseniai jo medžiagą dingusia be žinios laikė ir pats A.Mamontovas. Staigmena – vaizdajuostė, kurioje yra ir dar vieno iki šiol neskelbto „Foje“ klipo vaizdai, atsirado. Dabar „Žvaigždės kartais krenta“ klipą gali pamatyti visi norintys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 1:57 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:29 AM

„Šis klipas buvo nufilmuotas paskutiniojo „Foje“ studijinio albumo „1982“ pristatymo spaudos konferencijos metu Vilniuje, senoje gamykloje, 1996 metais. Vaizdo medžiaga ilgą laiką buvo pamiršta ir tik netyčia rasta 2013 metais. Tai paskutinis grupės „Foje“ nufilmuotas klipas prieš iširimą. Operatorius - Arnoldas Lukošius, montavau aš“, - sakė A.Mamontovas.

Klipo istorija – intriguojanti. „Foje“ viešint Budapešte, iš grupės autobusiuko buvo pavogta vaizdo kamera. A.Mamontovas buvo įsitikinęs, kad dingo ir vaizdajuostė su nufilmuota medžiaga. Klipai buvo pamiršti, tačiau visai neseniai paaiškėjo, kad filmuota medžiaga visą tą laiką dulkėjo A.Lukošiaus spintoje.

Ar daina „Žvaigždės kartais krenta“ skambės jubiliejiniuose A.Mamontovo koncertuose, kuriuose gros ir „Foje“ nariasi? Paaiškės spalį, kurio keturis šeštadienius ypatingi koncertai vyks Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių arenose.

Klipas „Žvaigždės kartais krenta“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.