AraabMuzik pasirodymą Vilniuje „apšildys“ paslaptingasis amerikietis Slow Magic

Šiandien kūrybiškų ir unikalių renginių erdvė menų fabrikas „Loftas“ patvirtino žinią, kad lapkričio 3 d. čia koncertuojantį amerikietį AraabMuzik apšildys jo tėvynainis Slow Magic.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 11:37 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:14 AM

Slow Magic kartą jau grojo „Lofte“ pavasarį vykusiame renginyje, kuriame taip pat pasirodė visi šios kartos „chillwave“ muzikos geriausi – XXYYXX, Giraffage, Blackbird Blackbird bei kiti.

„Nors didžioji to vakaro žvaigždė buvo XXYYXX, tačiau visų netikėtumui Slow Magic pasirodymas tapo neabejotinu vakaro „vinimi“. Po koncerto jis šoko į minią su instrumentais ir pratęsė savo pasirodymą tarp gerbėjų“, – Slow Magic pirmąjį pasirodymą menų fabrike prisimena muzikantas Viktoras Diawara.

Slow Magic yra savo tapatybę slepiantis „chillwave“ muzikos kūrėjas, kuris visada scenoje dėvi spalvingą kaukę. Ji tapo muzikanto įvaizdžio dalimi.

„Aš nežinau, kaip ta paslaptis rutuliosis toliau, tačiau kol kas ji man pasitarnavo tik pačiais geriausiais būdais. Be to, žmonės pamėgo mano kūrybą, ne ką kitą“, – sako amerikietis Slow Magic.

Beje, Slow Magic muzika apibūdinama pačiais svajingiausiais ir įdomiausiais epitetais, tokiais kaip „dreamwave“, „imaginary pop“, „dream hop“ ir kt. Pirmasis amerikiečio albumas „▲“ buvo gerai įvertintas tiek kritikų, tiek gerbėjų.

„Pagal jo muziką galima ir visą naktį šokti, ir užsiimti joga“, – įvairiapusį Slow Magic skambesį linksmai pristato menų fabriko įkūrėja Živilė Diawara.

Slow Magic kūrinys „Corvette Casette“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.