K.Nemycko ir I.Valinskienę sužavėjo dainininko J.Veklenkos grožis

Vieni jam sako, kad jis primena moterų širdžių užkariautoją Leonardą di Caprio, kitiems jis panašus į dainininką Jamesą Bluntą, tretiems – į vyriškumo simboliu daugelį metų laikytą prancūzų aktorių Alainą Deloną.

J.Veklenka jau vadinamas būsimuoju svajonių jaunikiu.
J.Veklenka jau vadinamas būsimuoju svajonių jaunikiu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-25 12:57, atnaujinta 2018-02-21 20:05

„Pats sau esu panašus į Jurijų“, − lyginimo su garsiais pasaulyje dailiosios lyties numylėtiniais nemėgsta „Lietuvos balso“ dalyvis Jurijus Veklenka.

Tačiau to, kad 23-ejų vaikinas iš Klaipėdos yra labai žavingas ir neabejotinai taps naujuoju Lietuvos scenos numylėtiniu, nepastebėti tikrai neįmanoma. Jaunas, perspektyvus, gerai dainuojantis ir tobulai įvaldęs viliotojo žvilgsnį – tokį Jurijų jau šį šeštadienį, 19 val. per LNK išvys ir išgirs visi populiariausio šalyje muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ žiūrovai.

„Oho, tavo šypsenoje išvydau daugiau, nei tikėjausi“, − komplimentų Jurijui negailės projekto mokytoja Inga Valinskienė, po dainos išprovokavusi vaikiną valiūkiškai nusišypsoti. „Jurijau....“, − be žado liks ir kita „Lietuvos balso“ mokytoja Katažina Nemycko.

Žiūrovai salėje jį pasveikins griausmingais plojimais. Amą praradusias Ingą ir Katažiną grąžinti į realybę imsis „Lietuvos balso“ mokytojų vyriškoji dalis – Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis ir Arūnas Valinskas. Ar jie pasiūlys Jurijui prisijungti prie savo komandos, sužinosime jau visai netrukus.

„Naudojuosi tuo, ką man davė Dievas – balsu. Muzikos mokykloje ištvėriau vos pusmetį – nors mokytis sekėsi, negalėjau pakęsti trimito, kuriuo man liepė groti“, − pasakoja „Lietuvos balso“ dalyvis. Būsimasis šalies svajonių jaunikis vis dar gyvena su mama, o balsą tobulina dainuodamas vakarėliuose su savo grupe. Paklaustas, ar sulaukia merginų dėmesio, Jurijus juokiasi: „Na, po kojomis tikrai niekas nekrenta. O jei pradėtų? Nežinočiau, ką daryti...“.

Epizodas iš „Lietuvos balso“ filmavimo:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.