Beyonce dainas šeštadienį atliksianti G.Vaitkutė: „Kuo daugiau darai – tuo daugiau suspėji”

Išskirtinio balso dainininkė Girmantė Vaitkutė veiklos trūkumu nesiskundė niekuomet. Studijos dviejose magistro programose, dainavimo pamokos, įvairūs muzikiniai projektai ir koncertai – rodos darbo daugiau nei gana. Tačiau tik ne Girmantei – tvirta ir ambicinga mergina drąsiai priima rudens jai atneštus iššūkius bei sako jau spėjusi įsitikinti posakiu: „Kuo daugiau darai – tuo daugiau suspėji”.

Išskirtinio balso dainininkė Girmantė Vaitkutė veiklos trūkumu nesiskundė niekuomet.<br>Organizatorių nuotr.
Išskirtinio balso dainininkė Girmantė Vaitkutė veiklos trūkumu nesiskundė niekuomet.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-30 11:47, atnaujinta 2018-02-21 16:13

Viena didžiausių šio sezono naujienų, tiek Girmantės gerbėjams, tiek pačiai dainininkei – tai dalyvavimas televizijos projekte „Auksinis balsas”. „Projektas neša įvairias emocijas: viena vertus, yra nepaprastai malonu dirbti su profesionaliais muzikantais, dirigentu, dainuoti skambant gyvam pritarimui” – pasakoja atlikėja. Tiesa, mergina priduria, kad praėjus beveik mėnesiui nuo projekto pradžios ima jausti ir neigiamas buvimo televizijoje pasekmes: tenka išgirsti nemalonių apkalbų, komentarų ar net kaltinimų. „Vis dėlto, blogų dalykų yra žymiai mažiau nei gerų, be to, turiu puikią šeimą, kuri besąlygiškai mane palaiko.” – džiaugiasi Girmantė.

Ir nors filmavimai televizijoje reikalauja daug laiko bei išankstinio pasiruošimo, Girmantė šį rudenį pasitiko atnaujindama visas savo muzikines programas. Praėjusią savaitę pirmą kartą pristatytas „Meeting Adele” koncertas su styginių instrumentų kvartetu sulaukė ne tik didelio pasisekimo tarp žiūrovų, bet ir suteikė daug entuziazmo visai komandai: „Dabar su nekantrumu laukiame „Beyonce unplugged” pristatymo” – tvirtina Girmantė. „Šią programą ruošti buvo labai smagu: išrinkom ir sudėliojom naują programą, įtraukėme ne tik solines Beyonce dainas, bet ir kūrinius iš „Destiny’s Child” laikų, daug repetavome ir ieškojome sprendimų – nekantrauju visa tai parodyti žiūrovams” – tęsė dainininkė. Pasak Girmantės, išklausiusi pirmajame koncerte darytą įrašą ji suprato, kokia nuostabi muzikantų grupė dirba kartu su ja ir buvo itin patenkinta rezultatu. Kam tada tiek pastangų ir pasikeitimų? „Kiekvienam atlikėjui reikia augti” – šypsosi Girmantė ir pakviečia programą išgirsti gyvai.

Girmantės Vaitkutės ir grupės gyvo garso koncertas „Beyonce unplugged” – jau šį šeštadienį, spalio 5 dieną, šv. Kotrynos bažnyčioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą