Latvių skandalistė S.Tina nusitaikė į Lietuvos publiką

Vis dažniau latvių atlikėją Samantą Tiną galima sutikti koncertuojančią Lietuvoje, lietuviai ją pamilo po to, kai ji sudainavo dainą „Esi man klat“ kartu su atlikėju Rasselu, kuri buvo populiari ne tik lietuviškuose klubuose, bet ir radijo stotyse. Pernai S.Tina kartu su atlikėju Vudžiu dalyvavo atrankoje į Euroviziją, jiems pritrūko visai nedaug, kad patektų į kitą etapą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 1:50 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:01 PM

Latvijoje skandalistės įvaizdį turinti atlikėja (erotinės fotosesijos, speciali programa „Samantos sekso dainos“) stengiasi keistis. Iš pradžių iš raudonplaukės į brunetę pakeitė savo plaukų spalvą, šiuo metu ji vis rečiau viešojoje erdvėje elgiasi provokuojamai.

Prieš kelias dienas buvo pristatyta nauja S.Tinos daina „Sekundes, minūtes“, kuriai prognozuojama sėkmė ir Lietuvoje. Šios dainos esmę nesunku suprasti ir lietuviams, nors ji atliekama ir latvių kalba. Atlikėja tikina, kad svarsto apie galimybę įrašyti dainą ir lietuvių kalba, kuri tiktų Lietuvos klubams.

S.Tinos daina „Sekundes, minūtes“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.