„Žalvarinis“ pajūryje pradeda akustinį turą per Lietuvą

Beveik prieš mėnesį paskelbę apie akustinį turą folkroko grupės „Žalvarinio“ muzikantai šį mėnesį praleido intensyviai repetuodami. Jau šį penktadienį savo akustinę programą muzikantai pristatys Palangoje, muzikos klube „Vandenis“, o šeštadienį lankysis Panevėžyje, „Tauros Lofte“.

"Žalvarinis" savo klausytojus žada nustebinti neįprastu dainų skambesiu.<br>L.Mažono nuotr.
"Žalvarinis" savo klausytojus žada nustebinti neįprastu dainų skambesiu.<br>L.Mažono nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:13 AM

Šiuose koncertuose „Žalvarinis“ muzikos gerbėjus nustebins sau netikėtu akustiniu skambesiu, o savo gitaristą Robertą Semeniuką Palangos „Vandenyje“ pasodins ir prie fortepijono.

Pasak muzikantų, „Žalvarinis“ šiame ture suskambės ypatingai, o dėl atlikto darbo per repeticijas jų širdys džiaugiasi. „Belieka tik sulaukti klausytojų ir jiems padovanoti pačias nuostabiausias akimirkas“, – sakė R.Semeniukas.

Besiruošdami akustiniams pasirodymams „Žalvarinio“ muzikantai pirmą spalio sekmadienį surengė pasirodymą „Geltonos sofos klube“.

Spalio 24 dieną grupė su akustine programa taip pat lankysis Kauno „PuntoJazz palėpėje“, o lapkričio 6 dieną surengs vieną didžiausių per savo karjerą solinių koncertų Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje. Šį pasirodymą grupė ketina ne tik filmuoti, bet ir ateityje išleisti koncertinį garso įrašą.

"Žalvarinio" pasirodymo "Geltonos sofos klube" ištrauka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.