Į vaizdo klipo pristatymą K.Krysko-Skambinė atsivežė tikrą širdį

Trečiadienio vakarą Vilniuje atlikėja Karina Krysko-Skambinė pristatė savo dainos „Jausmų labirinte“ vaizdo klipą, kuriame panaudoti kadrai iš siaubo filmo, kuris pasirodys dar tik 2015 metais.

Mistiškas Karinos Krysko-Skambinės vaizdo klipo pristatymas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mistiškas Karinos Krysko-Skambinės vaizdo klipo pristatymas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-16 21:12, atnaujinta 2018-02-21 02:42

Spektaklio - konferencijos „ Kiaulės širdis“ svečiai susitiko „tiesiogiai su paslaptingų dvasių“ pasauliu ir užmezgė pokalbį per poną Ryšininką. Šiame siaubo spektaklyje vaidino ir vaiduokliu virto ne tik Karina, bet ir Egmontas Bžeskas, Arvydas Martinėnas-Vudis. Štai E.Bžesko žmona Reda tapo vienuole ir visą laiką meldėsi už pragaištingosios trijulės sielas.

Galop, kai atrodė, kad spektaklis jau baigėsi, Karina išbėgo iš konferencijų salės su tikra kiaulės širdimi rankose. Ištrūkusi į lauką K.Krysko-Skambinė nubėgo prie juodo automobilio, kurį vairavo po kauke pasislėpęs vyras. Būtent su juo Karina ir išvyko.

Vis dėlto pats dainos vaizdo klipas sukėlė ne ką mažiau aistrų, nes kai kuriuose jo epizoduose K.Krysko-Skambinė vaidino nuoga. Karina patikino, kad toks sprendimas pasirinktas ne dėl didesnio žiūrovų susidomėjimo: meilė yra negailestinga, dažniausiai ji yra atvira, nuoširdi, linksma, vėjavaikiškai akla ir visiškai apnuoginanti sielą.

Susirinkusieji į konferenciją pabrėžė, kad vaizdo klipe pasakojama istorija paremta tikrais faktais, kai merginos dažnai pažeistos nelaimingos meilės ryžtasi nusižudyti. Klipe kalbama apie vieną istoriją, kuri nelaimingai užgeso ant traukinio bėgių. Šiame jausmų labirinte susikauna dvi galingos jėgos - blogis ir meilė. Juodų minčių srautas merginą tempia į pačią didžiausią beprotybę – savižudybę. Vis dėlto tyra meilė yra galingesnė. Žodžiai „Aplenkusi lemtį, naktis sunaikinta, už lango jau švinta“ – šiuo atveju šviesa – tai naujos meilės ir gyvenimo pradžia. Pabaigoje mergina atveria duris į juodžiausią pasąmonės „kambarį“.

Naivios meilės svajonės galutinai virsta tamsiomis blogio pagundomis, tačiau paskutinę minutę mergina supranta, kad neverta paaukoti gyvybės užklupus trumpai nevilties akimirkai.

Kūrybinė komanda neabejoja, kad nauja Karinos daina ir vaizdo versija pasieks giliausius klausytojų jausmų labirintus. Dainos žodžius ir veiksmų eigą galima interpretuoti laisvai.

Vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.