Lietuvoje prieš Naujuosius vėl dainuos O.Gazmanovas

Rusų estrados žvaigždė Olegas Gazmanovas grįžta į Lietuvą per žiemos šventes. Dainininkas koncertą surengs gruodžio 29 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje. Savo gerbėjams gyvo garso koncerte jis atliks ne tik puikiai žinomus laiko patikrintus šalgerius, bet ir pristatys naujausią savo kūrybą.

Pernai Lietuvoje koncertavęs O.Gazmanovas gruodžio pabaigoje vėl aplankys Vilnių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pernai Lietuvoje koncertavęs O.Gazmanovas gruodžio pabaigoje vėl aplankys Vilnių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 9:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:22 PM

62-ejų atlikėjas ir kompozitorius populiariojoje scenoje karaliauja jau du dešimtmečius. Dainuoti pradėjęs viešbučio “Kaliningrad” restorane, 1989 metais O. Gazmanovas įkūrė grupę “Eskadron”, su kuria sėkmingai koncertuoja iki šiol. Vienas garsiausių Rusijos atlikėjų niekada negalėjo skųstis dėmesio ar gerbėjų stoka.

Kaip pats atlikėjas sako, ilgametę sėkmę jam garantavo tai, kad jis niekada nekūrė dainų vardan pinigų ir visada darė tai, ką liepė jo širdis.

„Aš visada buvau scenoje, niekada nebuvau atitolęs nuo savo gerbėjų. Per visus tuos metus niekada nebuvau niekur pradingęs. Tačiau kai laikai pasikeitė, senųjų dainų skambesys tapo visai kitoks nei prieš dvidešimtmetį. Todėl savo internetiniame tinklapyje išleidau virtualų albumą, kuriame iš naujo perdainavau senas savo dainas. Ir jos suskambo kur kas geriau, nei pirminiame variante. Man dabar jos netgi kur kas labiau patinka nei tada“, - neabejoja O.Gazmanovas.

Dainininkas pastebi, kad žmonės seniems laikams jaučia didelę nostalgiją. Tačiau žvalgytis į praeitį jis niekada nemėgo. Tik judėdamas į priekį žmogus gali gyventi.

„Gerbėjai vis dar nori mane matyti scenoje jauną, su ilgais juodais plaukais. Tačiau aš juk dabar nepradėsiu nešioti peruko ir tampyti savo veido pas plastikos chirurgus. Aišku, aš galėčiau taip pasielgti. Bet, skirtingai nei dauguma mano scenos kolegų, aš nenoriu stovėti vietoje ir užsikonservuoti praeityje.

Aš noriu eiti į priekį ir kurti, gyventi ne vakar diena, bet šiandiena ir rytojumi. Dvidešimt metų esu scenoje tik todėl, kad visą laiką dariau tik tai, kas man pačiam patiko. Kūriau dainas ne dėl pinigų ar populiarumo. Rašiau tai, ką jaučiau širdyje“, - prisipažįsta O.Gazmanovas.

Nusipelniusio Rusijos artisto vardą ir “Garbės ordino kavalieriaus” titulą pelnęs dainininkas per du dešimtmečius pelnė gausybę apdovanojimų. Kaliningrade gimęs ir augęs O.Gazmanovas visada džiaugiasi turėdamas galimybę koncertuoti Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.