Po koncerto bažnyčioje grupė „Karma“ kuriam laikui atsisveikins su scena

Vilniaus lyrinio roko grupė „Karma“ skelbia apie paskutinį šių metų pasirodymą – gerbėjus muzikantai kviečia rinktis lapkričio 13 dieną sostinės Šv.Kotrynos bažnyčioje. Į sceną grupė žengs neįprasta sudėtimi - prie tradicinės „Karmos“ penkių muzikantų komandos šio koncerto metu prisijungs ir styginių kvartetas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:50 PM

Liepos 18 dieną triukšmingai paminėję ketvirtąjį gimtadienį, kurio metu scenoje „Karmą“ sveikino ir viena garsiausių Lietuvos roko komandų „Biplan“, grupė tapo vis rečiau matoma koncertų salėse ir spaudoje. „Lygiai prieš metus pasaulį išvydo pirmasis mūsų albumas „Užsimerksiu“. Dabar, kuomet pardavėme praktiškai visą albumo tiražą, visoje Lietuvoje bei užsienyje sugrojome per 20 albumo pristatymo koncertų, buvome pastebėti žiniasklaidos ir nominuoti šalies muzikos apdovanojimuose, mes jaučiame, kad „Užsimerksiu“ padarė viską. Šis albumas sudėjo tvirtus pamatus grupės veiklai ir žinomumui, tačiau jam jau metas tapti geru atsiminimu.

Mes kuriam laikui pasitraukiame, kad grįžtume su nauju produktu. Koncertas Šv.Kotrynos bažnyčioje yra vienintelis likęs suplanuotas pasirodymas šiemet ir apskritai šiuo metu. „Karma“ kurį laiką nebegros ir studijoje pradės antrojo albumo įrašymo darbus“ – teigė „Karma“ lyderis Kazimieras Likša.

„Pastaruoju metu be galo sunkiai dirbome tam, kad prieš laikiną pasitraukimą iš koncertinės veiklos gerbėjams primintume, kas esame ir įrodytume, kokie dar galime būti. Tai bus įspūdingiausias mūsų pasirodymas per visą karjerą“ – neabejojo K.Likša.

Prie tradicinės grupės sudėties (mušamieji, bosinė gitara, elektrinė gitara, akustinė gitara ir smuikas) šį koncertą prisijungs styginių kvartetas (trys smuikai ir violončelė) bei pianinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.