Per koncertą Kaune F.Kirkorovas virto angelu

Penktadienį Trakuose pietauti žadėjęs, bet taip ir nepasirodęs bulgarų kilmės 46 metų dainininkas Filipas Kirkorovas, šeštadienį tą patį scenarijų pakartojo Kaune. Pavakare atlikėjo iš Rusijos laukė Pažaislio vienuolyne įsikūrusio restorano „Monte Pacis“ darbuotojai.

F.Kirkorovas ir jo šokėjais per koncertą pakeitė ne vieną kostiumą.<br>I.Skliutaitės nuotr.
F.Kirkorovas ir jo šokėjais per koncertą pakeitė ne vieną kostiumą.<br>I.Skliutaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 27, 2013, 12:55 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:50 PM

Čia vėlyvų pietų F.Kirkorovas turėjo atvykti 16 valandą. Tačiau čia dainininko niekas taip ir neišvydo. Visą lietingą dieną jis praleido Kauno centre esančiame viešbutyje „Park Inn“, iš kurio atvyko tiesiai į „Žalgirio“ areną. Čia jo laukė beveik pilnutėlė salė gerbėjų.

Nors kauniečiai kai kuriuos F.Kirkorovo rodytus numerius jau buvo matę pernai, kai jis lankėsi Lietuvoje, jie negailėjo plojimų, glėbiais nešė artistui gėles, šoko ir pagal muziką mojavo mobiliųjų telefonų švieselėmis.

F.Kirkorovas surengė daugiau nei pustrečios valandos trukusį kvapą gniaužiantį šviesos ir muzikos šou. Jo metu atlikėjas daugybę kartų keitė vienas už kitą įmantresnius kostiumus ir įsikūnijo vis į skirtingus vaidmenis — nuo kiborgo iki angelo. Drauge su dainininku aprangą keitė ir jo šokių trupė.

F.Kirkorovo betarpiškas bendravimas, kuomet jis nulipo nuo scenos ir vaikščiojo tarp žiūrovų, sulaukė ypač garsių šūksnių. Paliesti dainininką troško kone kiekviena gerbėja. Dovanojusioms gėles moterims ir merginoms artistas leido pakštelėti jam į žandą.

F.Kirkorovas tarp publikos ne tik vaikščiojo, bet ir važinėjo triračiu.

Atlikėjas publiką dar labiau įkaitino prabilęs lietuviškais sakiniais: „Sveiki, brangieji“, „sveikas, Kaune“, „aš jus myliu“, „ar jums patinka? Man taip“, „dovanoju jums savo širdį“, „aš ateinu“.

Publika išgirdo ir pasakojimą apie tai, kad F.Kirkorovas dar prieš 25—erius metus pirmąkart apsilankė Lietuvoje ir nuo tada jis jaučia ypatingą ryšį su mūsų šalies žmonėmis. Artistas tikisi, kad jo muziką mylės ir dabartinių gerbėjų vaikai bei anūkai. Tiesa, apie tai jis jau kalbėjo rusiškai.

Paskutinę koncerto dainą skandalingasis artistas scenoje pasirodė vilkintis gana trumpais šortais. Tai kai kuriuos, ypač vyresnio amžiaus žiūrovus, kiek nustebino.

Tačiau jie trypdami ir plodami dar keletą kartų F.Kirkorovą privertė sugrįžti į sceną bei atlikti mėgiamus kūrinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.