Lady Gaga uždainuos kosmose

Parengė Ona Kacėnaitė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 2:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:03 PM

Lady Gagos pasirodymas kosmose bus transliuojamas festivalio aikštelėje ir turi tapti svarbiausiu jo programos akcentu. „US Weekly“ rašo, jog prieš koncertą kosmose atlikėjai teks visą mėnesį skirti specialioms vokalinėms treniruotėms. Ekstravagantiškoji Lady Gaga įsigijo specialų draudimą nenumatytų įvykių kosmose atvejui.

Socialiniame tinklalapyje „Twitter“ savo paskyroje Lady Gaga pažadėjo atskleisti skrydžio detales lapkričio 10-ąją po to, kai pasirodys jos naujasis albumas „Artpop“.

Kai Amerikos bendrovė „Virgin Galactic“ pranešė, kad artimiausioje ateityje ketina visiems norintiems pasiūlyti keliones į kosmosą apie 100 kilometrų aukštyje, į būsimuosius kosmonautus jau įsirašė apie 600 žmonių. Tarp jų -- aktorius Ashtonas Kutcheris, jei tikėti kita informacija, -- tai ir tokios Holivudo žvaigždės, kaip antai Tomas Hanksas, Bradas Pittas ir Angelina Jolie. Visi jie jau paklojo po 250 tūkstančių dolerių, kad užsitikrintų sau galimybę pirmiesiems pakilti į kosmosą.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.