Nauja R.Kaušiūtės daina gimė po konflikto su mylimuoju

Atlikėja Rasa Kaušiūtė gali pasigirti dar vienu nauju kūriniu. Padedama Arvydo Martinėno- Vudžio ji įrašė dainą „Tai tik lietus“. Jau netrukus ši daina pasieks radijo stočių eterį.

"Buvo graudu ir liūdna ne tik dėl ginčo, bet ir dėlto, kad vasara baigiasi", - apie naujos dainos atsiradimą pasakojo R.Kaušiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
"Buvo graudu ir liūdna ne tik dėl ginčo, bet ir dėlto, kad vasara baigiasi", - apie naujos dainos atsiradimą pasakojo R.Kaušiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:18 AM

Visos Rasos dainos dvelkia meile, emocijomis. Nors pati atlikėja yra energinga, nenustygstanti vietoje, tačiau jos kūryba - lyriška.

Pasak atlikėjos, ši daina gimė po nemenko pykčio su mylimuoju. Kartais įvyksta daug nesusipratimų dėl to, kad neteisingai supranti kitą žmogų. Bet jei meilė stipri, stengiesi suprasti, įsigilinti į kito žmogaus mintis, veiksmus.

"Tądien vasara ėjo į pabaigą ir ne tik širdyje, bet ir lauke lijo lietus. Buvo graudu ir liūdna ne tik dėl ginčo, bet ir dėlto, kad vasara baigiasi", - sakė R.Kaušiūtė.

Dainai pasirodžius socialiniuose tinkluose, ji sulaukė daug aštrių diskusijų. Vieni muzikantai gyrė Rasą už originalumą, kiti peikė, nes negirdėjo muzikos joje. Tačiau Rasa yra patenkinta savo ir Vudžio sukurtu produktu ir tikisi, jog daina taps išties populiari.

R.Kaušiūtės daina "Tai tik lietus" - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.