„Naujos pupytės“ kuklinasi: jos grožybes pridengs ne lipnia juosta, o lateksu

„Naujos pupytės" garsiai kalba apie tai, kad skandalai ir seksualumas – neatsiejama jų įvaizdžio dalis, tačiau grupės nares suneramino žinia apie jų nuogybes.

„Naujos pupytės" garsiai kalba apie tai, kad skandalai ir seksualumas – neatsiejama jų įvaizdžio dalis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Naujos pupytės" garsiai kalba apie tai, kad skandalai ir seksualumas – neatsiejama jų įvaizdžio dalis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 14, 2013, 9:51 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:30 AM

Šiuo metu Ukrainoje esanti Okana Pikul-Jasaitienė ir kitos narės neslėpė esančios šokiruotos dėl internete pasirodžiusios informacijos, kad šį šeštadienį klubo „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje įvyksiančiame klubiniame parade „Kas tas Driule“, jos pasirodys kūnus pridengusios tik lipnios juostos skiautėmis.

„Neįsivaizduojame, kaip tokia žinia galėjo pasklisti ir ką darys klubo darbuotojai privilioję žmones nebūtais dalykais. Juk jie, patikėję tokiu absurdu, ateis vildamiesi pamatyti mus kone nuogas, grožybes pridengusias tik lipnia juosta, o išvys apsirengusias. Tikriausiai netrūks nusivylimo“, - portalui lrytas.lt juokavo grupės narė Neringa Šiaudikytė.

Mergina neneigia, jog pristatydamos ekstravagantišką projektą „Dolls Show“ ir scenoje atlikdamos garsaus Amerikos didžėjaus ir prodiuserio Ericko Morillo hitą „My Melody“, „Naujos pupytės“ spindės seksualumu ir žavesiu.

Dainininkėms šiam vakarui pasiūti specialūs ekstravagantiški kostiumai – šortai ir palaidinės iš juodo latekso. Būtent jie, o ne merginų kūnai bus dekoruoti juodos ir aukso spalvos lipnios juostos skiautėmis.

„Drabužiai tikrai bus įspūdingi. Be to, mūsų veidus dengs specialiai šiam renginiui kuriamos kaukės“, - sakė N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.