Duetu virtusi grupė „Pinup Girls“ pristato romantišką dainą „Lėtai lėtai“

Prieš labiausiai įtemptą metų koncertų sezoną merginų duetas „Pinup Girls“ nusprendė pamaloninti visus savo gerbėjus nauju kūriniu „Lėtai lėtai“. Turėdamos įtemptą koncertų grafiką, atlikėjos džiaugiasi, kad gali nuolat pristatyti dar negirdėtus kūrinius iš prekybos vietose tiesiog graibstomo debiutinio albumo „Išpažintis“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 11:17 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:34 AM

Kaip pasakoja pačios atlikėjos, kad vyrams gerbėjams būtų ir kur akytes paganyti, dainininkės pasirinko kūrinio pristatymą vaizdo formatu. Klipe užfiksuoti vaizdai iš naujausios merginų fotosesijos, o ten dainininkių dailius kūnus puošia tobulos Juozo Statkevičiaus suknelės.

„Mūsų dainoje atsispindi moters ir vyro santykiai, kuriuose pasitaiko visko: meilės, gražių pasakų, šiek tiek “makaronų ant ausų“, realybės, melo ir nesuvaldomos aistros. Galime sakyti, kad tai kūrinys, kuriame atsispindi realus žmonių gyvenimas“, - paprastai mintis dėlioja grupės šviesiaplaukė Viktorija.

„Pinup Girls“ neslepia, kad joms pačioms ši daina yra viena mėgstamiausių. Už jos kūrybą atlikėjos yra dėkingos Edgarui Lubiui.

Daina "Lėtai lėtai" - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.