Soliniame koncerte įvaizdį pakeitusi N.Šiaudikytė „Naujų pupyčių“ palaikymo nesulaukė

„Ir ką ji, turėdama tokį stiprų balsą, veikia su tomis pupytėmis?“, — po pirmojo grupės „Naujos pupytės“ narės Neringos Šiaudikytės solinio koncerto stebėjosi gausiai susirinkusi publika.

Trečiadienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ N.Šiaudikytė surengė solinį koncertą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Trečiadienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ N.Šiaudikytė surengė solinį koncertą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 20, 2013, 10:34 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:14 AM

Trečiadienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ įvykęs pirmasis dviejų dalių atlikėjos pasirodymas su muzikantais, pavadintas „Sielos muzika“, sulaukė didžiulio pasisekimo.

Po koncerto, kuriame scenoje degant daugybei žvakių skambėjo žinomų atlikėjų Adelės, Anitos Baker, Beyonce, Cher, Kate Perry ir Gyčio Paškevičiaus atliekami kūriniai, N.Šiaudikytė buvo apipilta gėlėmis ir pagyromis.

„Idėją surengti tokį koncertą brandinau labai seniai. Tai užtruko, nes reikėjo suburti stiprią, talentingą komandą, nueiti ilgą kelią iki scenos.

Esu labai laiminga, kad manęs pasiklausyti susirinko tiek daug žmonių. Visi išvydo kitokią mano pusę, ne tą, kurią įpratę matyti, kai dainuoju su grupe „Naujos pupytės“, — portalui lrytas.lt kalbėjo N.Šiaudikytė.

Atlikėja scenoje pasirodė vilkėdama ilgą juodą suknelę be didelės iškirptės ir blizgučių. Mergina neslėpė, jog jai priimtini abu scenos įvaizdžiai — ir itin seksualus, kuriuo garsėja jos grupė, ir solidus bei romantiškas, kurį publika išvydo per jos solinį pasirodymą.

„Galiu būti visokia. Tai rodo, kad esu įvairi ir nenuspėjama. Man patinka iššūkiai, eksperimentai, drąsios idėjos“, — kalbėjo atlikėja.

Ar N.Šiaudikytė planuoja palikti grupę ir pradėti solinę karjerą? Mergina sakė, jog apie tai kalbėti dar labai anksti, nors tokios versijos nepaneigė.

Pasiklausyti N.Šiaudikytės atliekamų susirinko daugelis žinomų kauniečių. Koncertas sudomino renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę su vyru Vygintu ir dukterimi Kriste, konkurso „Lietuvos ponia 2011“ nugalėtoją Indrę Baltrušaitienę, jos seserį ir krepšininko Vilmanto Dilio žmoną Guostę Dilienę, gražuolę Viktoriją Vaičaitę, tarptautinių ryšių ekspertę Dianą Martinėlę, dizainerę Kristiną Valiūnaitę.

Salėje buvo ir N.Šiaudikytės tėvai Valdonė ir Laimundas Šiaudikiai bei jos jaunesnioji sesuo Gintarė, atlikėjos mylimasis šokėjas Tomas Uroška.

Nors dainininkė į solinį koncertą kvietė grupės „Naujos pupytės“ nare, nė viena iš jų nepasirodė ir scenos draugės su soliniu debiutu nepasveikino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.