E.Jennings ir J.Didžiulis Vilniuje užkūrė siautulingą retro vakarą

„Galbūt mūsų koncertas ir nevyksta didžiausioje Lietuvos arenoje, bet jis bus linksmas ir geras“, - taip ketvirtadienį Vilniuje surengtą koncertą pristatė Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball & Chain”. Dainuojantys sutuoktiniai pažado laikėsi – pilname Vilniaus menų fabrike „Loftas“ grupė surengė koncertą, kuris tęsia jų tradiciją rengti pasirodymus su retro stiliaus prieskoniu.

"The Ball &amp; Chain" koncertas menų fabrike "Loftas".<br>V.Balkūno nuotr.
"The Ball &amp; Chain" koncertas menų fabrike "Loftas".<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 10:14 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:42 AM

Neseniai du naujus klipus pristatęs duetas ruošia savo antrąjį albumą, kurio dainų galėjo išgirsti ir į „Loftą“ susirinkusi publika.

Kaip jau įprasta Ericai ir Jurgiui, savo įvaizdžiu atlikėjai pasistengė žiūrovus nukelti į praeitį – Erica pasidabino skoninga pilka suknele, Jurgis – baltais marškiniais ir kaklaraiščiu. Grupės pučiamųjų sekcija stojo prie stendų, primenančių praėjusio amžiaus ketvirtojo dešimtmečio džiazo koncertus.

Linksmo siautulio pakako visiems – ir klubo salėje šėlstantiems gerbėjams, ir VIP tribūnoje įsitaisiusiems svečiams – pasižiūrėti koncerto atėjo Algis Ramanauskas, E.Jennings tėvai, renginių organizatorė Agnė Grigaliūnienė su šeima ir kiti žinomi žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.