Paaiškėjo, kur vyks „Sel“ koncerto Kaune dūzgės

„Gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje neabejotinai didžiausias visų laikų pasirodymas Lietuvoje. Savo mastu, biudžetu ir techniniais sprendimais neprilygs niekam, ką matėte anksčiau“, – drąsiai skelbiama vaizdo klipe, pristatančiame išskirtinį „Sel“ koncertą Kaune. Tą patį vakarą šokių muzikos gerbėjų laukia ypatingas muzikos, įspūdingų efektų bei geros nuotaikos užtaisas. Išskirtinio koncerto dūzgės kartu su pačiu Egidijumi Dragūnu ir G-Spot DJ‘s vyks naktiniame klube „Macao Open Air“.

Išskirtinio koncerto dūzgės kartu su pačiu Egidijumi Dragūnu ir G-Spot DJ‘s vyks naktiniame klube „Macao Open Air“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Išskirtinio koncerto dūzgės kartu su pačiu Egidijumi Dragūnu ir G-Spot DJ‘s vyks naktiniame klube „Macao Open Air“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 11:03 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:44 AM

„Tai, kad „Sel“ pasirinko „Macao“ patvirtina, jog mūsų darbas kuriant klubą ir jo įvaizdį nenuėjo veltui“, – džiaugsmo neslėpė klubo programų vadovas Modestas Telksnys. Visai neseniai šiame naktiniame klubo savo koncertus surengė „Booty LUV“, „Max C“ „Phonique“, „Eelke Kleijn“, „Fragma“, „Finnbassen“ ir daug kitų.

Paklaustas, kuo žada nustebinti šios dūzgės jau visko mačiusius, programų vadovas išlaikė intrigą: „Laukia įsimintinas koncertas, todėl ir „afterpartis“ bus ne ką mažiau galingas. Galimybė pasilinksminti kartu su Egidijumi Dragūnu pasitaiko ne dažnai. Ruošiame staigmenas dailiosios lyties atstovėms bei ypatingus pasiūlymus užsisakantiems staliukus. Siekiame, jog šios nakties Kaunas nepamirštų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.