Iš Paryžiaus sugrįžusi Mia vos suspėjo į „Eurovizijos“ atrankos sceną

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje startavo atranka į 2014-ųjų „Eurovizijos“ konkursą. Pirmojoje laidoje artistai nerenka konkursinių balų – tiesiog prisistato publikai, atlikdami dainas, kurios Lietuvos garbę gynė ankstesniais metais. Tikrosios prasidės kitą savaitę – dvi iš jų jau nufilmuotos. Į pirmąjį savo konkursinį pasirodymą dainininkė Mia atlėkė paknopstomis – tiesiai iš oro uosto, su lagaminu rankoje.

Pirmojoje „Eurovizijos“ atrankos laidoje Mia balų dar negavo - šis šeštadienis skirtas įžangos koncertui.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pirmojoje „Eurovizijos“ atrankos laidoje Mia balų dar negavo - šis šeštadienis skirtas įžangos koncertui.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 14, 2013, 10:16 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:03 PM

Lietuviškoji „Eurovizijos“ atranka grįžta pasikeitusi – pirmosiose keliose laidose dvidešimt grupių ir atlikėjų dainuos ne kūrinius, kurie pretenduos kitais metais skambėti Kopenhagoje, o kitas dainas. Taip bus vertinami jų atlikimo sugebėjimai.

Antrojoje laidoje, kuri bus rodoma po dviejų savaičių, Mia dainuos šių metų „Euroviziją“ laimėjusį kūrinį – danų atlikėjos Emmelie de Forest „Only Teardrops“. Atlikėja sulaukė gerų komisijos įvertinimų, nors susikaupti pasirodymui jai tikrai nebuvo lengva.

Mat, kol kiti atlikėjai prieš laidos įrašą repetavo, dainininkė vis dar lėktuvu keliavo iš Paryžiaus į Vilnių. Į TV studiją su lagaminu ji įlėkė, jau prasidėjus filmavimui – todėl teko padaryti pertraukėlę ir suteikti dainininkei progą bent kartą scenoje parepetuoti dainą.

„Nusprendėme į tai pažiūrėti supratingai. Nes jos kelionė – susijusi su „Eurovizija“, - sakė atrankos prodiuseriai.

Prancūzijos sostinėje dainininkė kartu su vietiniais prodiuseriais įrašinėja kūrinį, kurį norėtų pasiūlyti „Eurovizijai“.

„Sekasi labai gerai. Manau, daina visiems patiks. Paryžiuje ketinu įrašyti ir daugiau muzikos, tai susiję ne tik su šiuo konkursu.

Niekada anksčiau nesu dalyvavusi „Eurovizijos“ atrankoje. Ar noriu laimėti? Jei nenorėčiau, nebūčiau čia atėjusi“, - sakė atlikėja.

Dėl kelialapio į „Euroviziją“ ji rungsis su Sasha Songu, Vaidu Baumila, Justinu Lapatinsku, Soliariu, „Pop Ladies“, Monika Linkyte ir daugybe kitų populiarių atlikėjų.

„Eurovizijos“ atrankų koncertai LRT televizijos eteryje bus rodomi kiekvieną šeštadienio vakarą. Kas atstovaus Lietuvai ir kokią dainą atliks, paaiškės vasario viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.