E.Johnas privačiu lėktuvu atvyko į Kauną, kur surengė koncertą

Įžymus britų atlikėjas Eltonas Johnas – jau Kaune. Šį vakarą „Žalgirio“ arenoje koncertą surengęs dainininkas į šio miesto oro uostą privačiu lėktuvu atvyko apie trečią valandą dienos. Iš oro uosto jis automobiliu vyko tiesiai į areną, kur iki vakaro ilsėjosi, repetavo ir ruošėsi koncertui. Renginyje apsilankė per 11 tūkstančių žiūrovų.

E.Johnas ir jo artimiausi talkininkai į Kauną atskrido privačiu lėktuvu.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Johnas ir jo artimiausi talkininkai į Kauną atskrido privačiu lėktuvu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 19, 2013, 3:30 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:22 PM

„Mėgstu po kiekvieno koncerto ilsėtis savo lovoje“, - yra sakęs 66-erių E.Johnas, po kone kiekvieno pasirodymo keliaujantis į vienus iš keleto savo namų Europoje.

Taip jis ketino elgtis ir po trečiadienį vykusio koncerto Prahoje – keliauti namo į Didžiąją Britaniją, o šiandien iš jos vykti į Kauną. Tačiau popžvaigždė pakeitė planus – liko nakvoti Prahoje ir į Lietuvą atvyko iš Čekijos sostinės.

Oro uoste sportinio stiliaus kelnes ir džemperį vilkėjusį E.Johną bei du jo vadybininkus išnuomotas prabangus „Jaguar“ automobilis pasitiko prie pat lėktuvo.

Planuojama, kad po pasirodymo Kaune E.Johnas šiąnakt išvyks namo – tai paskutinis jo gastrolių koncertas šiais metais.

„Tačiau visko gali būti. E.Johnui yra užsakytas viešbučio numeris, taip elgiamasi kiekviename mieste, kuriame jis lankosi. Kol kas vis dėlto nenumatyta, kad dainininkas liktų nakvoti Lietuvoje“, - sakė koncerto rengėjai iš agentūros „Live Nation Lietuva“.

E.Johnas Kaune lankosi pirmą kartą. Vilniuje jis yra koncertavęs du sykius.

Koncerte, kuris prasidės 20 valandą, dainininkas atliks beveik tris valandas truksiančią populiariausių savo hitų programą. Anot koncerrto rengėjų, šiuo metu kasose likę tik keli šimtai bilietų į šį pasirodymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.