Lietuvių metalistai „Devlsy“ pirmąjį albumą išleido neįprastu pavidalu

Lapkričio pabaigoje pasirodė debiutinis vilniečių grupės „Devlsy“ albumas „A Parade of States“. Dar prieš pasirodant albumui, muzikantai puse lūpų užsiminė, jog tai nebus tradicinis kompaktinis diskas, tačiau kokiu formatu šis leidinys pasirodys, taip ir neišdavė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 2:25 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:06 PM

Pirmoji apie tai sužinojo į albumo pristatymo renginį Vilniaus planetariume susirinkusi publika. „Buvo įdomu stebėti renginio žiūrovus, kurie ėmė į rankas albumo dėžutę, ją vartė ir negalėjo suprasti kas tai yra“, - dalijosi įspūdžiais muzikantai. „Tačiau tai nė kiek nestebina, nes, kiek mums žinoma, USB kortelės pavidalu albumo iki šiol nebuvo išleidusi nei viena Lietuvos grupė“.

Tiesa, metalistų žinios - kiek netikslios. Taip albumą prieš keletą metų yra išleidęs dainininkas Linas Adomaitis.

„Tai specialus nedidelio kiekio leidinys, todėl jo užteks tik mūsų ištikimiausiems gerbėjams“, - sako grupės „Devlsy“ nariai. Nedideliu tiražu pasirodžiusį albumą USB kortelės pavidalu galima įsigyti tiesiogiai iš grupės arba per „Ledo Tako“ ar „Dangaus“ platinimo tinklus.

Tuo tarpu grupė džiaugiasi galinti pranešti, jog visai neseniai sudarė albumo leidybos sutartį su leidybine kompanija iš Japonijos - MAA, kuri pavasarį išleis debiutinį grupės albumą ir kompaktinio disko pavidalu.

„Devlsy“- tik šiemet debiutavusi vilniečių grupė, savo klausytojams pateikianti „post black“ metalą su įvairių muzikinių stilių priemaišomis. Sodriai skambančios gitaros, dainuojanti bosinė gitara ir šaižios vokalinės partijos - pagrindinis „Devlsy“ muzikos receptas. Pasinerti garsų jūroje kviečiantys muzikantai savo koncertiniuose pasirodymuose pateikia ne tik muziką, tačiau ir specialiai paruoštas vaizdo projekcijas.

„Tikime, jog muzika turi perduoti tam tikrą žinutę, kitu atveju tai tiesiog beprasmis triukšmas", - sako grupės nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.