Balsavimas. Išrinkite mėgstamiausius „Eurovizijos“ atrankos pasirodymus

„Eurovizijos“ atrankoje LRT televizijos eteryje savaitgalį paaiškėjo pirmieji rezultatai. Iš dešimties atrankos dalyvių toliau kovą dėl teisės atstovauti Lietuvai didžiausiame Europos dainų konkurse rungsis penki atlikėjai ir grupės. Atrankos draugas portalas lrytas.lt kviečia savo skaitytojus balsuoti už jiems labiausiai patikusį į kitą etapą patekusių artistų pasirodymą.

Kuris iš penkių į kitą atrankos etapą žengusių artistų labiausiai patiko lrytas.lt skaitytojams?<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kuris iš penkių į kitą atrankos etapą žengusių artistų labiausiai patiko lrytas.lt skaitytojams?<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 3:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:22 PM

Balsavimas portale lrytas.lt vyks po kiekvieno atrankos koncerto. Per visus balsavimo etapus daugiausia balsų surinkusio atlikėjo ar grupės laukia ypatingas portalo prizas.

Šeštadienį vykusiame atrankos koncerte į kitą etapą žengė Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė, grupė „VIG Roses“, Justas Lapatinskas ir Aistė Pilvelytė.

Kviečiame mūsų balsavimo anketoje dar kartą peržiūrėti šių penkių artistų pasirodymus ir pareikšti savo simpatijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.