Grupės „Pop Ladies“ merginos atsigręžė į kaimą - į sceną atsigabeno šieno

Grupės „Pop Ladies“ narės – Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Baiba Skurstenė ir Liepa Mondeikaitė šį kartą „Eurovizijos“ konkurso komisiją nustebino, o kartu ir prajuokino, scenoje pasirodžiusios šieno apsuptyje.

"Pop Ladies" merginos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Pop Ladies" merginos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 10:49 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:16 PM

„Pop Ladies“ merginos šį kartą scenoje atliko Gyčio Paškevičiaus kūrinį „Mano kraštas“. Pasipuošusios baltomis suknelėmis atlikėjos stengėsi sužavėti komisiją. Negana to, jos pasirinko įdomų akcentą – šieną. Kameras pritraukus iš arti atrodė, kad atlikėjos dainuoja ant jo gulėdamos.

Vieni komisijos nariai tikino, kad pasirodymas nėra įdomus – banalus, tuo tarpu kiti nebuvo tokie griežti ir prisiminę praėjusių metų laimėtojus teigė, kad „Eurovizijos“ žiūrovai mėgsta primityvius dalykus.

„Mes nuolat ieškome, kuo Lietuvos atlikėjai galėtų išsiskirti „Eurovizijoje“. Jei pasklistų žinia, kad iš Lietuvos atvyko keturios žavios moterys ir atsigabeno sunkvežimį žolės, tai tikrai patrauktų dėmesį“, - juokėsi komisijos narys, lrytas.lt muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Pirmadienio vakarą nufilmuota 15 pasirodymų. Į sceną kilo penki praėjusį šeštadienį į kitą etapą patekę atlikėjai ir grupės – Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, Vilija Matačiūnaitė, „VIG Roses“ ir Justinas Lapatinskas.

Taip pat – visi dešimt atlikėjų, kurių anksčiau filmuotus pasirodymus žiūrovai pamatys ir vertins šį šeštadienį. Iš jų į kitą etapą žengs tik penki, todėl dar neaišku, ar „Pop Ladies“ pateks į kitą etapą ir pasirodymas su šienu varžysis konkurse.

Anot atrankos rengėjų, visus dešimt artistų, iš kurių kitame etape bus tik penki, pirmadienį nuspręsta filmuoti, nes tarpušvenčiu būtų sunku surinkti atlikėjus į filmavimą, kuris bus rodomas pirmąjį sausio savaitgalį.

„Penki iš šių dešimties pasirodymų bus konkursiniai. Kurie – paaiškės šį šeštadienį, kai paaiškės balsavimo rezultatai.

Kitų, kuriems kelialapis į kitą etapą vis dėlto neteks, pasirodymus transliacijose tiesiog panaudosime kaip svečių“, - sakė atrankos prodiuseriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.