Balsavimas. Išrinkite savo „Eurovizijos“ atrankos favoritus

„Eurovizijos“ atrankoje LRT televizijos eteryje savaitgalį paaiškėjo antrojo atrankos koncerto rezultatai. Iš dešimties jo dalyvių toliau kovą dėl teisės atstovauti Lietuvai didžiausiame Europos dainų konkurse rungsis penki atlikėjai ir grupės. Atrankos draugas portalas lrytas.lt kviečia savo skaitytojus balsuoti už jiems labiausiai patikusį į kitą etapą patekusių artistų pasirodymą.

Į kitą etapą žengė (iš kairės) K.Radžiukynaitė, M.Linkytė, M.Kavaliauskas, Mia ir I.Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Į kitą etapą žengė (iš kairės) K.Radžiukynaitė, M.Linkytė, M.Kavaliauskas, Mia ir I.Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-30 19:19, atnaujinta 2018-02-19 15:58

Balsavimas portale lrytas.lt vyks po kiekvieno atrankos koncerto. Per visus balsavimo etapus daugiausia balsų surinkusio atlikėjo ar grupės laukia ypatingas portalo prizas.

Šeštadienį vykusiame atrankos koncerte į kitą etapą žengė Mia, Monika Linkytė, Martynas Kavaliauskas, Ieva Zasimauskaitė ir Kristina Radžiukynaitė.

Jų kitame etape jau laukia penki ankstesniame koncerte barjerą peržengę atlikėjai - Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė, grupė „VIG Roses“, Justas Lapatinskas ir Aistė Pilvelytė.

Kviečiame mūsų balsavimo anketoje dar kartą peržiūrėti penkių antrajame atrankos koncerte į priekį žengusių artistų pasirodymus ir pareikšti savo simpatijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.