„Eurovizijos“ atrankoje - seksualus Mios šou

Antradienio vakarą LRT televizijos studijoje nufilmuota dar viena „Eurovizijos“ atrankos laida, kurioje susirungė penki toliau dėl kelialapio į didžiausią Europos dainų konkursą besirungiantys atlikėjai. Tarp jų – ir dainininkė Mia, kuri šįkart gavo atlikti vieną seksualiausių atrankos dainų „It's All About A Boy“.

Mios (kairėje) pastangas atrankos komisija įvertino santūriai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mios (kairėje) pastangas atrankos komisija įvertino santūriai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 11:15 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:15 PM

Prieš porą savaičių šį miuziklu dvelkiantį kūrinį atlikusi Monika Linkytė pelnė dideles simpatijas, tačiau kitoms moterims su šia daina sekasi sunkiau. Prieš savaitę dainą atlikusi Ieva Zasimauskaitė buvo įvertinta prastai ir paliko atranką.

„Monika paliko ant scenos didelį grėblį, ant kurio kitoms atlikėjoms tenka lipti“, - situaciją apibūdino komisijos narys, lrytas.lt muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Mia šio kūrinio griebėsi rimtai – scenoje dainininkei (vienintelei iš visų antradienio vakaro dalyvių) talkino šokėjų grupė, pati dainininkė pasipuošė seksualiu apdaru ir švysčiojo kojomis, kaitindama vyriškosios žiūrovų dalies kraują.

Tačiau komisija jos pastangas vertino dviprasmiškai.

„Su vokalu tu susitvarkei. Nieko čia neprikiši. Bet reikia daugiau gyvybės. Ši daina tam – palanki. Štai, dabar šypsaisi, bet taip reikėjo šypsotis ir per pasirodymą“, - kad atlikėja buvo pernelyg susikausčiusi, pasirodė operos dainininkui Edmundui Seiliui.

„Tai nebuvo nei kabaretas, nei kas“, - pritarė režisierius Vytenis Pauliukaitis, o muzikologas Darius Užkuraitis pastebėjo, kad džiazo stilistika nėra stiprioji Mios pusė.

Šeštadienį, kai LRT eteryje bus parodyta atrankos koncerto transliacija, iš penkių pretendentų į „Euroviziją“ liks keturi. Kol kas kovoje rungiasi Mia, Vaidas Baumila, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė ir Vilija Matačiūnaitė.

Su pastarąja dainininke Mią vis bandoma įvelti į linksmą konfliktą – po praėjusios savaitės šou, kuriame Vilija dainavo Mios, o Mia – Vilijos į „Eurovizijos“ atranką atsineštą dainą.

Atrankos vedėja Simona Nainė šįkart bandė klausti, kaip Vilija ir Mia vertina viena kitos pastangas.

„Mia padainavo kitaip“, - diplomatiškai išsisuko Vilija. „Ji padainavo taip, kaip norėjo“, - tuo pačiu atsakė Mia.

„Tarp mūsų nėra jokios priešpriešos. Visa tai – tik žaidimas“, - po filmavimo kartu tvirtino dainininkės.

Kaip visus penkis atlikėjus įvertino Lietuvos komisija, kokius balus jiems skirs užsienio komisija ir žiūrovai, LRT eteryje paaiškės šeštadienį.

„Eurovizijos“ atranka televizijos eteryje vyks iki kovo 1-osios – tą dieną paaiškės, koks atlikėjas ir daina atstovaus Lietuvai konkurse Kopenhagoje gegužės 6-10 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.