K.Melua prisiminimai apie Lietuvą - gera publika ir gardi arbata

Kovo 26-ąją Pramogų arenoje Vilniuje koncertuosianti dainininkė Katie Melua – švelnios ir lyriškos muzikos atlikėja, tačiau už scenos ribų ji mėgsta ekstremalias pramogas. Apie tai atlikėja, artėjant jos koncertui Lietuvoje, sakė portalui lrytas.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 5, 2014, 3:17 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:30 PM

Gastrolių po Europą „Simplified“ koncertą Vilniuje surengsianti 29-erių dainininkė yra koncertavusi Kaune ir Vilniuje, bet laisvalaikio mūsų šalyje turėjo mažai.

„Žinote, koks artistų gyvenimas – iš viešbučio į viešbutį, iš lėktuvo į lėktuvą. Bet gerai prisimenu ne tik Lietuvos žmones, kurie buvo labai dėmesingi, bet ir puikų arbatos puodelį, kurį gavau Vilniaus viešbutyje. Skaniausia arbata per daug metų“, - linksmai nusiteikusi, pasakojo dainininkė.

2012-aisiais ji ištekėjo už garsaus motociklų sporto čempiono Jamie Toselando. Netrukus pasklido pasakojimai apie dainininkės šuolius iš lėktuvo, o neseniai ji pradėjo lankyti ir bokso treniruotes.

„Nėra taip, kad tokiais pomėgiais mane užkrėtė vyras. Kai dar buvau maža, mano didvyrė buvo ta stipri moteris iš filmo „Svetimas“, kurią vaidino Sigourney Weaver. Nuo tada mane domina ekstremalūs dalykai.

Jaučiu baimę, bet smagu ją įveikti. Pernai vasarą pirmą sykį su vyru šokau parašiutu. Jam tai buvo lyg kavos puodelį išgerti, o aš labai jaudinausi“, - pasakojo Katie.

Važinėti motociklu ji vis dėlto nepradėjo – pamėginusi su vyru, suprato, kad jai tai nepatinka.

Didžiojoje Britanijoje augusi ir išgarsėjusi K.Melua gimė Gruzijoje. Į šią šalį ji kasmet grįžta atostogų, kurios trunka dvi savaites.

„Jaučiuosi ten labai gerai, kiekvieną sykį išvykdama verkiu. Nors visiems laikams gyventi į Gruziją turbūt jau nebesugrįšiu. Esu įsitvirtinusi Londone, čia mano vyras, veikla.

Bet labai norėčiau įrašyti Gruzijoje albumą gimtąja kalba, kada nors, kai turėsiu vaikų, būtinai juos ten nuvešiu“, - sakė Katie.

Visą dainininkės interviu artimiausiu metu galėsite rasti dienraštyje „Lietuvos rytas“ ir portale lrytas.lt.

Naujausias K.Melua vaizdo klipas „Where Does The Ocean Go“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.