„Eurovizijos“ atrankoje – Mios ir A.Valinsko flirtas

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje kaista aistros. Antradienio vakarą nufilmuota dar viena atrankos laida, kurioje dėl kelialapio į didžiausią Europos dainų konkursą varžosi keturi atlikėjai. Viena jausmingiausių filmavimo akimirku tapo dainininkės Mios pasirodymai, kurie išprovokavo vieną komisijos narį pabučiuoti dainininkei ranką, o vedėją Arūną Valinską – įsivelti į žaismingą flirtą su atlikėja.

Mios pasirodymas nepaliko abejingų - jos kerams neatsispyrė ir atrankos vedėjas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mios pasirodymas nepaliko abejingų - jos kerams neatsispyrė ir atrankos vedėjas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:43 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 AM

Vilija Matačiūnaitė, Mia, Vaidas Baumila, Monika Linkytė – kažkas iš šio ketverto gegužę atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse Kopenhagoje.

Tiesa, prieš tai dalyvių gretos dar išretės – šį šeštadienį bus parodytas koncertas, po kurio kris vienas atrankos dalyvių.

Filmavime dalyvavo trys iš keturių atlikėjų – komisijai teko vertinti miuzikle Londone dainuojančio Vaido Baumilos anksčiau nufilmuotas dainas.

Visos trys atrankos merginos stengėsi ir parodė įdomius pasirodymus, tačiau ypatingai daug komplimentų susilaukė Mia, paruošusi kontrastingus numerius.

Pirmasis iš dviejų jos pasirodymų – energingas, su dviem šokėjais, o antrojo metu kūrinį „Take A Look At Me Now“ Mia pavertė dramatiška balade. Didžiąją dalį kūrinio ji atliko suklupusi ant grindų, o pabaigoje pakilo ir gaivališkai šėlo scenoje, išrėkdama dainos žodžius.

Komisijai toks požiūris paliko įspūdį – dainininkę sveikino ir muzikologas Darius Užkuraitis, ir „Lietuvos ryto“ apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, ir operos atlikėja Sigutė Stonytė, o režisierius Vytenis Pauliukaitis pirmą sykį per visus filmavimus pakilo nuo stalo ir priėjęs pabučiavo Miai ranką.

„Toks įspūdis, kad tu kaip sportininkai – taupei save lemiamam mūšiui“, - Mią gyrė komisija.

Dar labiau įsismagino A.Valinskas – jis bėrė Miai komplimentus ir išprovokavo ją dar kartą padainuoti kūrinio priedainį.

Žiūrėdamas į Arūno šėliones, V.Pauliukaitis nesusilaikė ir užsiminė, kad namie vedėjas gaus pylos nuo žmonos Ingos.

A.Valinskas pripažino, kad tai gali būti tiesa, bet flirtuoti su dainininke nenustojo.

Keturių atlikėjų pasirodymus, kuriuos vertins ir žiūrovai bei užsienio komisija, LRT eteryje bus galima pamatyti šeštadienio vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.