„Pinup Girls“ meilės diena: seksuali fotosesija ir nauja daina

Popgrupė „Pinup Girls“ jau pasiruošė nudžiuginti gerbėjus Valentino dienos proga. Atlikėjos, kurios nuolat koncertuoja, dalyvauja renginiuose ir įvairiausiuose projektuose, nepamiršta ir mažesnių švenčių. Todėl artėjant meilės dienai, merginos nusprendė pasveikinti visus vienišus vaikinus ar vienišas merginas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:17 AM

„Visi taip laukia, laukia tos Valentino dienos, tačiau ne visi žmonės turi su kuo ją paminėti“, - šypsosi žavioji grupės šviesiaplaukė Viktorija Sutkutė. Pristatydamos naująjį savo kūrinį „Be tavęs“, dainininkės sako, kad nesureikšmina meilės dienos šventimo,nes dažniausiai tai būna labai darbinga diena ir naktis, kai tenka koncertuoti.

„Gal ir gaila, o gal ir ne, tačiau aš taip pat savo Valentino dar neatradau. Taip jau atsitinka, kad jau ne pirmus metus meilės dieną tenka paminėti labai simboliškai. Žinau, kad yra nemažai žmonių, kurie dar neatrado savo antrosios puselės, savo gyvenimo vyro ar moters, tad mano patarimas Valentino dienos proga tiems, kurie ją švęs vieni, būtų labai paprastas. Gerbiamieji, jūs net nepastebėsite, kaip neieškant į jūsų širdies duris pasibels tas išrinktasis, išrinktoji. Būtent to ir linkiu visiems kol kas vienišiems žmonėms“, - patarimus dalina Viktorija.

Naujausias dueto kūrinys „Be tavęs“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.