Paslaptingas atlikėjas UNO sukūrė seksualų vaizdo klipą

Valentino dieną Lietuvos atlikėjai pratrūko gerbėjus sveikinti romantiškomis dainomis. Į traukinį įšoko ir savo tapatybės neatskleidžiantis atlikėjas UNO, pristatęs savo vaizdo klipo „Noriu sugrįžt" pirmąją dalį - įžangą. Klipe įamžintos žavios poros šėlionės miegamajame.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:00 AM

„Visi vieną dieną užaugame ir pradedame vaikytis vaikystėje sukauptų svajonių. Kai atvyksti į didelį miestą, visiškai vienas, be šeimos, be kiemo draugų, susirandi laikiną prieglobstį, pradedi lipti į nepamatuoto dydžio kalną.

Mokaisi, daug dirbi, meti viską ir vėl bandai iš naujo, nepasiduodi. Kad prisijaukintum naują gyvenimą, atiduodi visas jėgas ir laiką. Galiausiai tu turi viską, dėl ko taip ilgai stengeisi, ko troškai, bet į jaukius namus sugrįžti vis vienas ir vienas, juose tavęs niekas nelaukia, tu niekam nerūpi. Dešimt prabėgusių metų atrodo tokie sėkmingi, bet iš galvos negali išmesti minties, o kas dabar? Kam visa tai? Vis dažniau pradedi ilgėtis to, ką kažkada iškeitei į ambicijas, siekius, svajones būti kažkuo.

Akimirkos su ja atrodo gražiausia ką gyvenime turėjai, ko nebėra. Bet tu daugiau nenori nieko, mintis užvaldo tik vienas nenugalimas troškimas - aš noriu sugrįžt", - kūrinio idėją jausmingai pristato UNO.

Vaizdo klipo pirmoji dalis - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.