Vilniuje koncertuos C.Harriso hitų „balsas“ - vokalistė A.Marar

Britų laikraščio „The Guardian“ Didžiosios Britanijos pogrindinės muzikos veterane pavadinta Ayah Marar yra bendradarbiavusi su Calvinu Harrisu, „Camo & Krooked", DJ Fresh, „Drumsound & Bassline Smith" ir kitais muzikos prodiuseriais. Ji balandžio 12 dieną pasirodys menų fabrike „Loftas“ Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2014, 2:38 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:10 AM

33 metų jordanų, čekų ir bulgarų kraujo turinti atlikėja prieš 15 metų persikėlė į Londoną, kur studijavo muziką. Ji savo muzikinę karjerą pradėjo dvidešimt ketverių ir yra ne tik populiarių prodiuserių vokalistė, bet ir dainų autorė bei radijo laidų vedėja Didžiojoje Britanijoje. Atlikėja groja „drum‘n‘bass", šokių ir popmuziką, taip pat jos balsas neretai girdimas dabstepo stiliaus kūriniuose.

Thinking About You“ yra sėkmingiausias A.Marar įrašas su vienu populiariausių pasaulio didžėjų C. Harrisu. Ayah ir Calvinas yra pažįstami jau dešimt metų - nuo tada, kai kurį laiką buvo kambariokai ir kartu įrašė dainą „Let Me Know“. Pastaroji yra pirmoji išpopuliarėjusi C.Harriso daina.

A.Marar savo debiutinį albumą „The Real" išleido 2012 metų pabaigoje. Albumo dainos transliuojamos tokių radijo stočių kaip „Ministry of Sound“ ir „BBC Radio 1“.

A.Marar prisijungė prie C.Harriso pasaulinio turo, taip pat keliavo Europoje su muzikos prodiuserių duetu „Camo & Krooked". Vilniuje, Rygoje ir Taline A.Marar koncertuos su didžėjumi, klavišininku ir prodiuseriu DJ Tenku ir reperiu.

Koncertą „Lofte“ balandžio 12 dieną pradės grupė iš Daugpilio „Dabasu Durovys“, kuri pirmą kartą atliks savo originalias dainas anglų kalba.

C.Harriso ir A.Marar hitas „Thinking About You“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.